Ποιοι είμαστε

H εταιρεία EpidosisBusiness Consultants είναι κάτοχος της  ιστοσελίδας miaprosfora.gr , που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καταναλωτικές ανάγκες των χρηστών και μελών της, με τις εκπληκτικές σε τιμή και ποιότητα προσφορές των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία Epidosis , Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, φέρνει την επανάσταση στην συμβουλευτική των επιχειρήσεων και φιλοδοξεί να στηρίξει την επιχειρηματικότητα, προσφέροντας πρακτικές και άμεσες λύσεις ως αντίδοτο στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να βρει το δρόμο της προς την Ανάπτυξη. Αποστολή  μας είναι να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μαζί σας, ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης, ξεκινώντας από την επιχειρηματική ιδέα και φτάνοντας μέχρι την έξυπνη διαφημιστική προώθηση των υπηρεσιών σας. Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίσουμε και να γίνουμε συνεργάτες και φίλοι σας.

Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα σύγχρονων υπηρεσιών που απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες, υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις και να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική οικονομία, με στόχο να προσφέρουμε στην επιχείρηση όραμα, ελπίδα, ενθουσιασμό και ασφάλεια. Όλα δηλαδή εκείνα τα στοιχεία, που επιβάλλεται να διαθέτει ένας οργανισμός που δεν θέλει να σβήσει!

Στην Epidosis πιστεύουμε ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας τις αναδείξουμε!

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις υπηρεσίες μας