Πως λειτουργεί η σελίδα

Η ιστοσελίδα miaprosfora.gr  είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένη και δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη,  ότι μπορεί να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα την προσφορά που αναζητεί.

Ξεκινώντας λοιπόν την αναζήτηση, οι χρήστες της εφαρμογής επιλέγουν ανάμεσα σε 16 κύριες κατηγορίες, με την χρήση των εικονιδίων που βρίσκονται στην κεντρική σελίδα την κατηγορία που επιθυμούν.

Στην συνέχεια, με την χρήση των μηχανισμών αναζήτησης και των φίλτρων που βρίσκονται στις υποσελίδες, επιλέγουν την υποκατηγορία αλλά και την περιοχή στην οποία ανήκουν οι προσφορές που τους ενδιαφέρουν.

Απόκτηση προσφοράς

Οι χρήστες της εφαρμογής, πραγματοποιώντας την εγγραφή τους στην σελίδα miaprosfora.gr , δημιουργούν τον προσωπικό τους λογαριασμό και έχουν το δικαίωμα να εκτυπώσουν εντελώς δωρεάν όσα κουπόνια προσφορών επιθυμούν!

Στην συνέχεια, προσκομίζοντας ή επιδεικνύοντας τα κουπόνια στο κατάστημα, αποκτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επέλεξαν.

Διαδικαστικά θέματα

  • Το κάθε κουπόνι που εκτυπώνετε, αναγράφει την ημερομηνία λήξης της προσφοράς καθώς και τους ειδικούς όρους που ισχύουν για την απόκτησή του.
  • Η εκτύπωση του κουπονιού δεν σας υποχρεώνει να το χρησιμοποιήσετε εάν το μετανιώσατε ή δεν προλαβαίνετε την ημερομηνία λήξης του.
  • Μπορείτε να χαρίσετε το κουπόνι που εκτυπώσατε σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο, καθώς ο μοναδικός κωδικός αριθμός που αναγράφεται επάνω στο κουπόνι της προσφοράς, σας επιτρέπει την παραπάνω ενέργεια.