Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε

1. Με ποιόν τρόπο μπορώ να αναζητήσω τις προσφορές που με ενδιαφέρουν?

Η ιστοσελίδα miaprosfora.gr  είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένη και δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη της ότι μπορεί να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα την προσφορά που αναζητεί.

Ξεκινώντας λοιπόν την αναζήτηση, οι καταναλωτές επιλέγουν ανάμεσα σε 16 κύριες κατηγορίες, με την χρήση των εικονιδίων που βρίσκονται στην κεντρική σελίδα την κατηγορία που επιθυμούν.

Στην συνέχεια, με την χρήση των μηχανισμών αναζήτησης και των φίλτρων που βρίσκονται στις υποσελίδες, επιλέγουν την υποκατηγορία αλλά και την περιοχή στην οποία ανήκουν οι προσφορές που τους ενδιαφέρουν.

2. Εφόσον εντοπίσω τις προσφορές που με ενδιαφέρουν με ποιόν τρόπο μπορώ να τις αποκτήσω?

Οι χρήστες της εφαρμογής, πραγματοποιώντας την εγγραφή τους στην σελίδα miaprosfora.gr , δημιουργούν τον προσωπικό τους λογαριασμό και έχουν το δικαίωμα να εκτυπώσουν εντελώς δωρεάν όσα κουπόνια προσφορών επιθυμούν!

Στην συνέχεια, προσκομίζοντας ή επιδεικνύοντας τα κουπόνια στο κατάστημα, αποκτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επέλεξαν.

3. Μέχρι πότε έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω το κουπόνι που εκτύπωσα?

Το κάθε κουπόνι που εκτυπώνετε, αναγράφει την ημερομηνία λήξης της προσφοράς καθώς και τους ειδικούς όρους που ισχύουν για την απόκτησή του.

4. Εάν εκτυπώσω ένα κουπόνι και δεν το χρησιμοποιήσω έχω κάποιες κυρώσεις?

Απολύτως καμία επίπτωση δεν υπάρχει. Η εκτύπωση του κουπονιού δεν σας υποχρεώνει να το χρησιμοποιήσετε εάν το μετανιώσατε ή δεν προλαβαίνετε την ημερομηνία λήξης του.

5. Μπορώ να χαρίσω το κουπόνι που εκτύπωσα σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό μου πρόσωπο?

Ασφαλώς και μπορείτε, καθώς ο μοναδικός κωδικός αριθμός που αναγράφεται επάνω στο κουπόνι της προσφοράς που εκτυπώσατε, σας επιτρέπει την παραπάνω ενέργεια.

Εφόσον υπάρχει κάποιο ερώτημα που δεν αναφέρθηκε παραπάνω και σας απασχολεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.