-50%

Έκπτωση 50% στη φύλαξη ή τη μεταφορά του μικρού σας φίλου!

Θέλετε να αφήσετε το κατοικίδιό σας σε ασφαλή χώρο και δεν έχετε κάποιο μέρος όσο εσείς θα λείπετε; Θέλετε να πάτε το μικρό σας φίλο κάπου και δεν έχετε μεταφορικό μέσο ή δεν προλαβαίνετε; Αναλαμβάνουμε τη φύλαξη και μεταφορά του τετράποδου φίλου σας! Μπορείτε μας εμπιστευτείτε!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Έκπτωση 50% στη διαμονή του κατοικιδίου σας!

Σε άνετους και καθαρούς χώρους, ειδικά κατασκευασμένους για την διαμονή κατοικιδίων και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής φιλοξενούμε τα ζωάκια σας όταν εσείς απουσιάζετε σε διακοπές, εργασία, ταξίδια κ.λ.π.

  • Έκπτωση 50% στη μεταφορά του κατοικιδίου σας!

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την μεταφορά του τετράποδου φίλου σας (Υπηρεσία Pet Taxi) με έκπτωση 50%.

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά ένα κατοικίδιο.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Aφήστε στη φροντίδα μας χωρίς φόβο τoυς μικρούς και μεγάλους σας φίλους. Η 24ωρη φύλαξη του (επωνυμία επιχείρησης) εγγυάται για τη μέγιστη ασφάλεια καθώς και υπηρεσίες που πλαισιώνονται από την αγάπη μας για τα ζωάκια σας.
Το (επωνυμία επιχείρησης) είναι ο ιδανικός χώρος για τις βόλτες τους. Ένας χώρος που δεν πρόκειται να βαρεθούν. Ένας χώρος που προσφέρει χαρά αλλά και ξεκούραση.  Με δυνατότητα κουρέματος, καλωπιστικής περιποίησης (έπειτα από συννενόηση με τον υπέυθυνο του ζώου – ιδιοκτήτη). Με δυνατότητα για μπάνιο - πλύσιμο ατομικά, και όχι grooming (ομαδικό μπάνιο).
Αξοιποιείστε το χώρο μας και εσείς που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας λόγω υποχρεώσεων. Εδώ το σκυλί σας όχι μόνο θα βρει φροντίδα, αλλά  και παρέα. Η κοινωνικοποίησή του ως βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του εδώ καλλιεργείται. Μπορεί να παίζει και με άλλα ήρεμα – κοινωνικά σκυλιά. Τα γεύματά του είναι πλήρη, η διατροφή του αποτελείται από τροφές υψηλής ποιότητας. Υπάρχει δυνατότητα διατροφής με βάση τις ειδικές ανάγκες του ζώου ή τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Η παραμονή του μπορεί να συνδυαστεί με εκπαίδευση ή συντήρηση εκπαίδευσης, μπάνιο και κούρεμα κατόπιν συνεννόησης ή επίσκεψη σε κτηνίατρο. Η σωστά κατανομημένη  απασχόληση του σκυλιού κατά την διάρκεια της ημέρας στις εγκαταστάσεις μας ”ηρεμεί” το ζωάκι σας, το γαληνεύει  όταν επιστρέφει μαζί σας το βράδυ στο σπίτι, συμβάλλοντας παράλληλα και στην εξάλειψη  προβλημάτων συμπεριφοράς (υπερβολικό και παράλογο γάβγισμα, καταστροφή αντικειμένων, τουαλέτα, φοβίες), που προέρχονται συνήθως από μοναξιά, αλλά και από έλλειψη σωματικής άσκησης.
Πάνω απ’ όλα όμως είναι το πολυμελές έμπειρο ειδικά καταρτισμένο προσωπικό δυναμικό, που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλες αυτές τις δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρουμε στο μικρό σας φίλο!!!