-60%

Έκπτωση 60% σε μελέτη – σχεδίαση και κατασκευή κήπου!

Αρπάξτε την ευκαιρία και αποκτήστε τον κήπο των ονείρων σας! Εμείς, οι άνθρωποι της εταιρείας (επωνυμία επιχείρησης) αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε έναν κήπο που αναβαθμίζει το περιβάλλον, το ομορφαίνει και κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτόν ευτυχισμένους!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Για εσάς που ξεκινάτε από την αρχή την κατασκευή του κήπου σας ή την ανακατασκευή του υπάρχοντος κήπου, είναι σημαντικό πριν αρχίσετε να σκέφτεστε που θα βάλετε τον αγαπημένο σας θάμνο, δένδρο, ανθισμένο φυτό, να σκεφτείτε την συνολικότερη εικόνα του κήπου σας. Μετά την επιλογή του σπιτιού η σημαντικότερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι ο κήπος του σπιτιού σας.

Πως θα είναι άραγε ο κήπος σας, όταν αυτός θα έχει ολοκληρωθεί;

Σε αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη Μελέτη, το Σχεδιασμό και την υλοποίηση του κήπου σας έτσι ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα από τη σωστή τοποθέτηση των φυτών στο χώρο, το κατάλληλο Αρδευτικό σύστημα (Πότισμα), τη χρήση διακοσμητικών στοιχείων όπως πέτρα, ξύλο, νερό, μέταλλο, γυαλί. Θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μαζί με εσάς ένα κήπο που θα ξεχωρίζει για την αισθητική την λειτουργικότητα και την αρμονία με το περιβάλλον και το σπίτι σας.

Και αυτός θα είναι … ο δικός σας κήπος!

Η εταιρεία (επωνυμία εταιρείας) αναλαμβάνει:

  • τη μελέτη
  • το σχεδιασμό και
  • την κατασκευή

του κήπου σας.

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά τη διαμόρφωση ενός κήπου.
  • Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού έως (ημερομηνία λήξης κουπονιού).
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Ο κήπος εναρμονισμένος με τη φύση, έρχεται να συνθέσει και να προσθέσει στοιχεία στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου και να συντελέσει σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Με γνώμονα την εμπειρία μας και πάντα βασιζόμενοι στην καλή συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη, προσπαθούμε μαζί να υλοποιήσουμε έναν περιβάλλοντα χώρο προσαρμοσμένο στα μέτρα σας τόσο αισθητικά όσο και οικονομικά.

Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες που μέχρι τώρα εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας για την κατασκευή – συντήρηση του κήπου τους.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και μαζί να δημιουργήσουμε τον επόμενο κήπο μας!