-50%

Αλλάξτε διάθεση ανανεώνοντας το σπίτι σας! 50% Έκπτωση στα λευκά είδη

50% έκπτωση στα λευκά είδη. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ανανεώστε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Υφάσματα για όλο το σπίτι από συγκεκριμένες συλλογές σε μοναδικά σχέδια και τιμες.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ανακαλύψετε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, κουρτίνες, σεντόνια, πετσέτες και χιλιάδες άλλα είδη λευκών ειδών στις πιο προσιτές τιμές. Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε ανάμεσα στα προϊόντα μας,  ό,τι ταιριάζει καλύτερα στον προσωπικό σας χώρο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50%  σε λευκά είδη για να ανανεώσετε το σπίτι σας
  • Μπορούν να προμηθευτούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Το κουπόνι είναι ατομικό και δεν ισχύει για χονδρική πώληση.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Λευκών Ειδών  από το (…) και εδρεύει στο (Διεύθυνση Επιχείρησης).

Το κατάστημά μας φημίζεται για τα πρωτοποριακά σχέδια στο χώρο των κουρτινών και την αξεπέραστη ποιότητα όλων των λευκών ειδών.

Η Βασική αρχή του καταστήματός μας συνεχίζει να παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους με γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα – τιμή – εξυπηρέτηση.

Tα προϊόντα της εταιρίας τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των δυνατών απαιτήσεων, αποτελούνται από σεντόνια, παπλώματα, παπλωματοθήκες καθως και κουβερλί πολλαπλών σχεδίων και χρωμάτων, απο 100% βαμβακι.

Οι δυνατότητές της, όμως, δεν σταματούν εδώ μιας και η ποικιλία σε καλύμματα, ριχτάρια, πετσέτες και μπουρνούζια έρχονται να ανταποκριθούν σε κάθε επιθυμία του καταναλωτή.