-50%

Ασφάλεια στο Σπίτι! Μόνο 385€ για ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού

385€ από 770€, για ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού που θα σας προστατεύσει από κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη. Ασφαλίστε το σπίτι σας με σιγουριά.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Πίνακα Συναγερμού  με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, με  4 εως 8 ζώνες     λειτουργίας.
  • 2 μαγνητικές  επαφές κατασκευασμένες από πολυμερή, ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά για τον έλεγχο πρόσβασης από τα κουφώματα του χώρου σας .
  • 2 ανιχνευτές κίνησης  για τον έλεγχο του εσωτερικού σας χώρου με εξελιγμένους αλγόριθμους λειτουργίας για την αποτροπή false alarm.
  • Εξωτερική Σειρήνα με σήμα ηχητικής στάθμης 115db.
  • Εσωτερική Σειρήνα για την πρόκληση πανικού στον εισβολέα.
  • Μπαταρία Πίνακα για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος σε περίπτωση πτώση τάσης.
  • Μπαταρία Σειρήνας για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος σε περίπτωση πτώση τάσης.

  2 χρόνια εγγύηση

Παρατηρήσεις:

  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: (Διακριτικός Τίτλος)

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: 699999999

Fax: 2310555555

email: info@security.gr

Web: www.security.gr

Υπεύθυνος: (Όνομα Υπευθύνου)

(Όνομα Επιχείρησης)

H (Όνομα Επιχείρησης) παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας από την προμήθεια έως την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συναγερμού και τηλεπικοινωνιακών κέντρων. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι και διανομείς κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης της (επωνυμία εταιρείας)  που παρέχει συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας.

Τα συστήματα συναγερμού βρίσκονται συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογικής ανάπτυξης και πληρούν τις προδιαγραφές ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 13485:2003+AC:2009 τα οποία εκπροσωπούν τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς. Όλα τα προϊόντα έχουν επιλεχθεί από εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας βάσει κριτηρίων διασφάλισης ποιότητας και προδιαγραφών διανομής που πιστοποιούνται από τα αυστηρότερα πρότυπα CE/ROHS και TUV.