-50%

Ασφαλίστε το Σπίτι σας! Με Πόρτες Ασφαλείας Δύο Κλειδαριών και Επένδυση Laminate.

Επιλέξετε τη πόρτα της αρεσκείας σας, με έκπτωση 50% μέσα από μία μεγάλη συλλογή χρωμάτων και σχεδίων σε πόρτες ασφαλείας 2 κλειδαριών με επένδυση Laminate που δεν θα αφήσει κανέναν απρόσκλητο να μπει στο σπίτι σας!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει:

  • 600€ από 1200€ για μια πόρτα ασφαλείας δύο κλειδαριών με laminate επένδυση.
  • Διαθέτει συνολικά 6 κινητά έμβολα, και 3 σταθερά σημεία ασφάλισης (εσωτερικοί μεντεσέδες) με ειδική ενίσχυση στήριξης για αυξημένη ανθεκτικότητα, αποτρέποντας οποιαδήποτε απόπειρα ξηλώματος της πόρτας από την κάσα.
  • Οι ξύλινες επενδύσεις, σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογών από μία μεγάλη συλλογή χρωμάτων και σχεδίων ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο σας.

Διαστάσεις Πόρτας:

  • Ύψος: 201 cm
  • Πλάτος: 89,4 cm
  • Πάχος: 12 cm
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: Κινητό

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Τον τελευταίο καιρό ανησυχείτε συνεχώς για την ασφάλειά σας, ακόμα κι όταν βρίσκεστε σπίτι. Ο αυξανόμενος αριθμός των διαρρήξεων σας κάνει να κοιμόσαστε με το ένα μάτι ανοιχτό και σε κάθε θόρυβο να πετάγεστε πάνω. Ακόμα και στη περίπτωση όμως που είστε ξύπνιοι και μπει κάποιος κλέφτης, κινδυνεύετε ίσως και περισσότερο.

Η εταιρεία μας,  μπορεί να σας εγγυηθεί σίγουρα μια μεγάλη ασφάλεια. Με τα προϊόντα της, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της,  καθώς αποδεικνύονται άριστης ποιότητας, αισθητικής και κυρίως αντοχής.