-50%

Εισιτήριο μόνο 10€ για να απολαύσετε την παράσταση της χρονιάς!

Για την είσοδο ενός (1) ατόμου στη παράσταση (Τίτλος Παράστασης), το διαχρονικό αριστούργημα, την απόλυτη επιτυχία του φετινού χειμώνα στο Θέατρο (όνομα) με τους κορυφαίους ηθοποιούς ! Η αυλαία ανοίγει στην ψυχαγωγία, τον προβληματισμό και την αισιοδοξία!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Κλασική παιδεία για παιδιά που θα ξεφύγουν από τα κλασικά! Απολαύστε μικροί και μεγάλοι την αρχαιοελληνική κωμωδία, που είναι πιο σύγχρονη από ποτέ!

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • 1 εισιτήριο για την βραδινή παράσταση.
  • Παρασκευή Σάββατο στις 21.00  στη θεατρική παράσταση (τίτλος) του στο Θέατρο (όνομα)

Παραστάσεις :

  • Τετάρτη :  18:30
  • Παρασκευή και Σάββατο : 21:00
  • Κυριακή :  19:00
  • Διάρκεια: 120΄
  • Προγραμματισμένη Πρεμιέρα :   Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2012

Kουπόνια:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Ένα (1) Άτομο, απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 μέρες πριν για προκράτηση θέσης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και τουλάχιστον 1 μέρα πριν για αλλαγή κράτησης.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Όταν ο Γκι Ντε Μοπασάν τόνιζε ότι «η αλήθεια συχνά δεν είναι αληθοφανής», οι άνθρωποι του θεάτρου ήξεραν ότι το δεύτερο επίπεδο της φράσης αυτής,  θα επιβίωνε ως το υποσυνείδητο μότο μίας ολόκληρης τέχνης.

«Έτσι είναι , εάν έτσι νομίζετε» θα πρόσθετε ο Πιραντέλο, κατανοώντας την ανάγκη κάθε θεατράνθρωπου να ορίσει την δική του αλήθεια, ανά ρόλο, ανά σκηνή, ανά κουστούμι,  ανά έργο,  ανά ζωή,  ανά πραγματικότητα.

Εμείς; Οι απλοί θεατές, οι καθημερινοί συμπρωταγωνιστές του θεάτρου του παραλόγου; Θέλουμε πάντα να είμαστε μέτοχοι αυτού του μυστικού κόσμου και….

…πολλά μπορούμε να πούμε για την κρυφή ζωή των φανερών πρωταγωνιστών μας.

…ακόμα περισσότερα να ισχυριστούμε για τους πόθους και τις επιδιώξεις χαρισματικών ηθοποιών.

…ίσως και να μπορούμε να υποψιαστούμε μία παράλληλη ζωή πίσω από αυλαίες και μέσα σε καμαρίνια-cocoons νεόδμητων υπάρξεων.

Η αλήθεια  όμως, είναι ότι αυτό που μπορούμε να απολαύσουμε από το υπαρκτό θεατρικό σύμπαν είναι μόνο ότι γενναιόδωρα μας επιλέγει προσφέρει:
έναν δομημένο χώρο, ανακουφιστικό στην διακριτικότητα του design του και στην γνώριμη όψη του, πάθος σε κάθε ερμηνεία,  έμπνευση σε κάθε επιλογή, ταξίδι σε κάθε σκηνή,  προβληματισμό σε κάθε τέλος,  μπιζάρισμα σε κάθε τι που αξίζει.

Και αυτό παίρνουμε κάθε φορά στο Θέατρο (Όνομα). Μία μυστική παράλληλη κοινωνία της θεατρικής μαγείας.