-35%

15 € για Ζυγαριά Κουζίνας Adler

35% έκπτωσηγια την αγορά ζυγαριάς ακρίβειας για την κουζίνα σας. Φτιάξτε λιχουδιές και πλημμυρίστε με μυρωδιές το σπίτι σας, έχοντας για βοηθό σας την ζυγαριά ακριβείας Adler

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας ADLER AD 3138
Ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας με χωρητικότητα 5 kg και μέγιστη ακρίβεια 1 g,εξαιρετικά χρήσιμη κατά την προετοιμασία πιάτων που απαιτούν πολύ συγκεκριμένες αναλογίες των προϊόντων. Αυτό επιτρέπει την ακριβή ζύγιση ακόμη και μικρών ποσοτήτων προϊόντων.Η ζυγαριά αντιστοιχεί καλά με τις ανάγκες των ανθρώπων που νοιάζονται για το μέγεθος των γευμάτων και για λόγους υγείας. Το μικρο μέγεθος του και το βάρος του είναι βολικό για την αποθήκευση του και την οποιαδήποτε μεταφορά του. Έχει τη δυνατότητα να κλείνει αυτόματα ή χειροκίνητα με το κουμπί off και έχει μεγάλη οθόνη. Επιπλέον,με την ζυγαριά αυτήν μπορούμε να μετράμε τα ml από το νερό και από το γάλα ξεχωριστά.

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη τη Θεσσαλονίκη, 2 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα)

Περιγραφή Προϊόντος:

Ζυγίζει μέχρι 5 κιλά
Μεγάλη LCD οθόνη
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
Ένδειξη υπερφόρτωσης
Γυάλινη πλατφόρμα

ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 35%  για αγορά ζυγαριάς κουζίνας Αdler.
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν Αθροιστικά.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: ΨΥΚΤΟ-ΛΥΚ

Διεύθυνση: ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 38, ΑΝΑΛΗΨΗ

Τηλέφωνο: 2310323105

Κινητό: 6955908341

Fax: 2313007494

Web: http://www.psiktolik.4ty.gr/

Υπεύθυνος: ΛΥΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Υπευθ. e-shop/ προσφορών

ΨΥΚΤΟ-ΛΥΚ

O Αναστάσιος Λυκιδης και η εταιρεία ΨΥΚΤΟ-ΛΥΚ είναι ο ψυκτικός ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εφαρμογές για επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη, αλλά και σε εφαρμογές του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού (κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου ή σπλιτάκια). Η εταιρεία μας αναλαμβάνει: μελέτες, προτάσεις και τοποθετήσεις σε ότι αφορά την ψύξη. Επιπλέον ασχολούμαστε με μελέτες και τοποθετήσεις κλιματιστικών, συντηρήσεις και μεταφορές αυτών, επισκευές και πωλήσεις κλιματιστικών ανάλογα με την μάρκα που επιθυμεί ο πελάτης.

Προσφορές σε όλες τις μάρκες κλιματιστικών, θερμαντικά σώματα (REDWELL), σε θερμοπομπούς, ανεμιστήρες FUJITOP με υδρονέφωση και στις μικροσυσκευές.

Προσφορές για αγορές από το κατάστημα: με την πρώτη αγορά κουπόνι 3 ευρώ για επόμενες αγορές, και στην επόμενη αγορά 4 ευρώ για αγορά μέσα σε ένα μήνα.