-50%

Κερδίστε 50% εκτπωση για επιδιόρθωση ενός ανδρικού ή γυναικείου ζευγαριού παπουτσιών!

50% εκπτώση για την επιδιόρθωση ενός ανδρικού ή γυναικείου ζευγαριού παπουτσιών. Κάντε τα παλιά σας παπούτσια σαν καινούρια με την περιποίηση – συντήρηση που σας παρέχουμε.

 

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει : 

  • Αλλαγή σόλας  και τακούνια στα παπούτσια σας.
  • Ένα σετ αυτογυάλιστο σφουγγάρι.
  • Φρεσκάρισμα χρώματος.

Παρατηρήσεις : 

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Δυνατότητα απεριόριστων εκτυπώσεων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατα την αφιξη σας στο χώρο.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικος τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρίας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρίας

email: to_email_mou@email.com

Web: www.to_site_mou.com

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Επιχείρησης

Επωνυμία Εταιρείας

Στα υποδήματα, η φροντίδα των παπουτσιών έχει το δικό της σπίτι ή για την ακρίβεια, το (όνομα επιχείρησης).   Στην εποχή μας  η επισκευή των παπουτσιών έχει γίνει επιστήμη με σύγχρονα μηχανήματα, εργαλεία και υλικά. Δεν μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με μια τέτοιου είδους επιχείρηση, καθώς κάθε ζευγάρι παπουτσιών απαιτεί εξειδικευμένη φροντίδα και υλικά ανάλογα το είδος του. Στο (όνομα επιχείρησης)  μπορούν να κάνουν αλλαγές χρώματος και συντήρηση σε όλων των ειδών τα παπούτσια, ακόμα και στα αθλητικά.

Η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την αψεγάδιαστη επισκευή των υποδημάτων σας, αλλαγή σε σόλες και τακούνια, αλλαγή χρώματος, ανοίγματα και στενέματα μπότας, έμβολο και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.  Ακόμα κι αν η φθορά του χρόνου έχει κάνει το παπούτσι σας αγνώριστο, ένα είναι σίγουρο. Οι ειδικοί του (όνομα επιχείρησης) θα το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση.