-50%

Μαθαίνουν διασκεδάζοντας για αυτό και τους χαρίζουμε 50% Εκτπωση στα αγαπημενα τους παιχνιδια!

Παιχνίδια με Έκπτωση 50% , για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών  κατάλληλα για εκμάθηση κατ’ οικον αλλά και στην σχολική τάξη.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης μέσω των παιχνιδιών ενδιαφέρει γονείς και παιδαγωγούς. Τα παιχνίδια χαροποιούν τα παιδιά και ταυτόχρονα εξάπτουν την φαντασία τους. Στο κατάστημα (όνομα επιχείρησης) μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στις πιο χαμηλές τιμές.

Ο παράδεισος του παιχνιδιού αλλά και της τσέπης μας!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Εκπτωτικό κουπόνι 50%  σε παιχνίδια
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε ως δώρου από τρίτους.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το κατάστημα (επωνυμία εταιρίας) εδω και (…) χρόνια αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό μικρών και μεγάλων ειδικά τις γιορτινές περιόδους. Με εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού το κατάστημα μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και για ενήλικες που νιώθουν ακόμα παιδιά. Το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα προτείνοντας σας τα κατάλληλα παιχνίδια ανάλογα την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Επίσης , έμφαση δίνετε στο εκπαιδευτικό παιχνίδι καθώς υπάρχει ειδικός όροφος με εκπαιδευτικά παιχνίδια τόσο για παιδιά προσχολικής ηλικίας όσο και για παιδιά δημοτικού.