-85%

Μετατρέψτε το χρυσό σας σε μετρητά με την καλύτερη τιμή της αγοράς, Εως και 85% στην καθαρή αξία του χρυσού σας!

Η τιμή του χρυσού βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 30 ετών! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη ευκαιρία για να μετατρέψετε τα παλιά, ανεπιθύμητα κοσμήματά σας σε μετρητά.

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει :

 • Έλεγχος κάθε αντικειμένου για την περιεκτικότητα του σε χρυσό – καράτια.
 • Μετά την επιβεβαίωση της καθαρότητας (καράτια),  το αντικείμενο ζυγίζεται προσεκτικά σε ζυγαριά ακριβείας και οι πληροφορίες τους καταχωρούνται στο σύστημα.
 •  Τέλος βάση των παραπάνω δεδομένων καθώς και της χρηματιστηριακής τιμής χρυσού την ημέρα της εκτίμησης, υπολογίζεται η τελική σας προσφορά.


Παρατηρήσεις :

 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 συναλλαγή κοσμητάτων με την συγκεκριμένη καθαρή αξίας κέρδους.
 • Ημέρες & ώρες επικοινωνίας μαζί μας:
  Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-17:00
  Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:30
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
 • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικος τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρίας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρίας

email: to_email_mou@email.com

Web: www.to_site_mou.com

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Επιχείρησης

Επωνυμία Εταιρείας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές έναν αξιόπιστο, εύκολο, και ασφαλή τρόπο να πάρουν γρήγορα μετρητά για τα ανεπιθύμητα κοσμήματά τους. Για να τα καταφέρουμε δημιουργήσαμε μια ομάδα με πιστοποιημένους εκτιμητές, έμπειρους συνεργάτες μάρκετινγκ και ένα εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
Η γρήγορη, εύκολη και ασφαλής υπηρεσία μας, έχει βοηθήσει χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα να μετατρέψουν τα παλιά τους κοσμήματα σε μετρητά.
Με απόλυτη διαφάνεια και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η εταιρεία μας  έχει μετατρέψει μια δύσκολη και δυσάρεστη εμπειρία, σε μια απλή και ευχάριστη συναλλαγή. Έχουμε, επίσης, καταστήσει τη συναλλαγή εξαιρετικά γρήγορη, με τα μετρητά να είναι στα χέρια σας μόλις σε πολύ λίγα λεπτά.