-30%

Μεταφέρετε τα προϊόντα σας σε ολη την Ευρώπη με 30% Έκπτωση !

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, ο εξοπλισμός, το ειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο ανταποκριτών μας στο εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και ταχύτητα της σωστά σχεδιασμένης μεταφοράς.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει :

 • Αξιολόγηση, σχεδιασμό μεταφοράς & παροχή πληροφοριών.
 • Συνεργασία με αξιόπιστο και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών στο εξωτερικό, το οποίο μας βοηθάει να επιτύχουμε άμεση παραλαβή και φόρτωση των εμπορευμάτων με σκοπό την door-to-door τελική παράδοση στον πελάτη.
 • Υποστήριξη από τον στόλο μας, ο οποίος αποτελείται από μόνιμα συνεργαζόμενα φορτηγά, σε βάση Aller – Retour.
 • Έλληνες επιλεγμένους οδηγούς, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με συσκευές δορυφορικής παρακολούθησης, έτσι ώστε να είμαστε σε άμεση επαφή μαζί τους και να παρακολουθούμε την κάθε αποστολή χωριστά, οποιαδήποτε στιγμή, από την παραλαβή της μέχρι και την παράδοση.
 • Χρήση συρόμενων και επικαθήμενων οχημάτων χωρητικότητας 80-110 κυβικών. Κατόπιν ζήτησης άλλοι τύποι φορτηγών (mega trailer με 3 μέτρα ύψος) μπορούν να παρασχεθούν σε ορισμένες διαδρομές.
 • Κάλυψη των φορτηγών αυτοκινήτων κατά την μεταφορά με ασφάλεια CMR το κόστος της οποίας επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Παρατηρήσεις :

 • Μεταφέρουμε εμπορεύματα από και προς όλες τις χώρες, με μεγάλη εξειδίκευση στις Σκανδιναβικές , το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τα κράτη BENELUX όπως επίσης Γερμανία και Ιταλία.
 • Το επίσημο ωράριο των γραφείων και της αποθήκης μας είναι:
  Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 16:00
 • Για την μεταφορά των προϊόντων σας θα  πρέπει να ξέρουμε τον συνολικό αριθμό των τεμαχίων, το μεικτό τους βάρος, τις διαστάσεις τους, το σημείο φόρτωσης και το σημείο προορισμού καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες με την αποστολή, παρακαλούμε να συμπεριληφθούν επίσης.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικος τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρίας

Τηλέφωνο: 2310-123.999

Κινητό: 6999-000.000

Fax: 2310-123.999

email: to_email_mou@email.com

Web: www.to_site_mou.com

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Επιχείρησης

Επωνυμία Εταιρείας

Η “Μεταφορική”  είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες Διεθνών Μεταφορών και υπηρεσιών Logistics στην Ελλάδα.

Η πολύχρονη πείρα μας στην μεταφορά εμπορευμάτων εξαγωγής και εισαγωγής τα οποία διακινούμε Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης, καθώς και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε, μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο, γινόμαστε αληθινοί συνεργάτες, με κοινό ενδιαφέρον ο ένας για την επιτυχία του άλλου. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί όμιλοι και σημαντικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και του εξωτερικού μας εμπιστεύονται από την ίδρυση της εταιρείας μας έως και σήμερα.