-50%

Μόνο με 195€ για 3 ημέρες στο σπουδαιότερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, το Μιλάνο!

Ταξιδέψτε στο σπουδαιότερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, το Μιλάνο! 3 ημέρες σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και αεροπορικά εισιτήρια από  Θεσσαλονίκη, μόνο 195€ / το άτομο!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά ισχύει για την περίοδο : έως 31/12/2012 και περιλαμβάνει: 

  • Τρεις Διανυκτερεύσεις στο (Όνομα Επιχείρησης) με πρωινό, στην Porta Romana, αεροποικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι) με πτήσεις της (όνομα εταιρείας) και αεροδρόμιο αναχώρησης το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  • Με κάθε κράτηση, λαμβάνεται μία πλήρη λίστα με όλες τις διαθέσιμες (με αντίστοιχες χρεώσεις) δραστηριότητες  για την ημερομηνία που θα επισκεφθεί το Μιλάνο, όπως: Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια, Tours, Εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις ή άλλα events, Reservations σε εστιατόρια
  • Βόλτα στην πρωτεύουσα της μόδας. Μια σειρά από μοναδικά αξιοθέατα που όλοι θα ήθελαν να δουν. Δεκάδες αγορές αλλά και πολλά μουσεία, πινακοθήκες και παλάτια με θαυμάσια έργα τέχνης.
  • Το εκθεσιακό κέντρο Rho-Pero απέχει περίπου 45 λεπτά με τον υπόγειο σιδηρόδρομο (το μετρό βρίσκεται 500 μέτρα από το ξενοδοχείο).

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: Κινητό

Fax: 2310555555

email: info@hotel.gr

Web: www.hotel.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

(Όνομα Επιχείρησης)

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, σα να φροντίζουμε… το δικό μας ταξίδι – κι ακόμη περισσότερο. Είναι μια φιλοσοφία απλή σαν σύλληψη, όσο πολύπλοκη κι αν είναι στην υλοποίησή της. Έτσι γίναμε γνωστοί σαν οι καλύτεροι διοργανωτές ταξιδιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Από τον δημιουργό της εταιρίας και το διοικητικό συμβούλιο, έως τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας συνεργάτες, μία είναι η γραμμή: Πρώτα ο Ταξιδιώτης!

Με γραφεία στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα που διαθέτουν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με κατάλληλη τεχνολογική υποστήριξη, μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Με πολυετή πείρα και αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις ξενοδοχείων, το (Όνομα Επιχείρησης) είναι ο εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός για την Ελλάδα.