-50%

Μόνο με 6€ Απολαύστε στιγμές έντονης Οδηγικής Δράσης

Μόνο με 6€ από 12€ Απολαύστε στιγμές έντονης οδηγικής δράσης! 10’ λεπτά οδήγησης με kart 270cc στις πίστες αγωνιστικών προδιαγραφών. Πραγματικές συνθήκες αγωνιστικής οδήγησης και έντονης δράσης, στη μοναδική πίστα (Όνομα Επιχείρησης).

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη; Στην πίστα Καρτ (όνομα επιχείρησης) σας δίνεται η ευκαιρία για εκπαίδευση και απόκτηση εμπειριών πάνω στην οδήγηση με την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων ανθρώπων στο χώρο, όπου μπορεί κανείς να μάθει να οδηγεί απλά, αργά ή γρήγορα.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • 1 εισιτήριο οδήγησης με καρτ , διάρκειας 10 λεπτών
  • 1 αναψυκτικό & 1 hot dog ή τοστ
  • Μετά το τέλος της οδηγικής εμπειρίας οι οδηγοί θα λάβουν χαρτί με τους αναλυτικούς χρόνους που έκαναν από την χρονομέτρηση.

Κουπόνια:

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για Ένα (1) άτομο
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του ημέρα της επίσκεψής σας
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Karting: Ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα!
Μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέπτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση.  Προσιτό, εύκολο και ασφαλές,  αυξάνει την ενεργητικότητα και όταν το γνωρίζεις καταλαβαίνεις ότι είναι τρόπος ζωής.
Μην ξεχνάτε ότι και οι Schumacher, Senna, Hakkinen, Prost, Alonso, Hamilton, Rosberg, Vettel κ.α. κάπως έτσι ξεκίνησαν.

Η πίστα διατίθεται για ενοικίαση Kart, που το (Όνομα Επιχείρησης) παρέχει με χρονομίσθωση, πάντα με αυστηρή επιλογή, ανάλογα με τις ηλικίες και το βαθμό ικανότητας ή εκπαίδευσης των επισκεπτών.
Ιδιώτες ή αγωνιζόμενοι, με δικά τους Kart, μπορούν και χρησιμοποιούν την πίστα, πάντα σε ξεχωριστό χρόνο από τα απλά ενοικιαζόμενα Kart.

Τέλος, η πίστα καρτ χρησιμοποιείται για πολλαπλές χρήσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Για εκπαίδευση, για συγκεντρώσεις στελεχών επιχειρήσεων ή για εκδηλώσεις εταιριών.