-50%

Μόνο 16€ για 4 φιάλες κρασιού Τσάνταλη Διττός

Μόνο 16€ από 32€ για 4 φιάλες κρασιού Τσάνταλη Διττός ( 2 ερυθρά & 2 λευκά) από την κάβα (Όνομα Επιχείρησης) με έκπτωση 50%! Συνοδέψτε τα γιορτινά γεύματά σας. Παρέχεται με συσκευασία δώρου!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 4 φιάλες κρασιού Τσάνταλη Διττός:
    • 2 ερυθρά από Ξινόμαυρο και Νεγκόσκα εντυπωσιάζουν με το πορφυροκόκκινο χρώμα τους με βυσσινί ανταύγειες,  τον αρωματικό τους χαρακτήρα που συνδυάζει νότες από δαμάσκηνα και άλλων ώριμων κόκκινων φρούτων.
    • 2 λευκά που προέρχονται από το πάντρεμα του κοσμοπολίτικου Chardonnay με τη Μαλαγουζιά. Το ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα τους και το διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών και ώριμων φρούτων δένουν αρμονικά με τη βανίλια και την καραμέλα του ξύλου.

 Οι κάτοχοι των κουπονιών θα δικαιούνται έκπτωση 20% σε όλους τους ξηρούς καρπούς την ημέρα της παραλαβής των κρασιών.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: (Διακριτικός Τίτλος)

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: 699999999

Fax: 2310555555

email: info@winecellar.gr

Web: www.winecellar.gr

Υπεύθυνος: (Όνομα Υπευθύνου)

(Όνομα Επιχείρησης)

Η (Όνομα Επιχείρησης) είναι εταιρεία η οποία απευθύνεται στην πώληση ποτών, ξηρών καρπών, ζαχαρώδη, κρασιών, γλυκών, δώρων, καλαθιών κ.α..

Η πείρα μας από το (…) στην πώληση χονδρική, λιανική μας κατατάσσει στα πιο σύγχρονα και ποιοτικότερα καταστήματα του είδους.

Κύριο μέλημα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση προσφέροντας το καλύτερο και ποιοτικότερο προϊόν στον καταναλωτή. Εκτός από τη διάθεση μέσο του καταστήματός μας μπορείτε να παραγγείλετε και μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε για εσάς είτε για αποστολή σε ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε, επιλέγοντας μέσα από πλήθος προϊόντων όπως snaks ή ακόμα και ένα εντυπωσιακό καλάθι με επιλεγμένα ποτά ή κρασιά.