-50%

Μύρισε φθινόπωρο με έκπτωση 50%

Φθινοπωρινοί βολβοί με έκπτωση 50%, προσφορά του καταστήματος (επωνυμία καταστήματος) για άκρως ανοιξιάτικη άνθιση και διάθεση!!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψουμε βολβούς και να έχουμε ανοιξιάτικη άνθηση!

“ Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε με προϊόντα και υλικά για τον κήπο κάθε άνθρωπο που αγαπά τη φύση και το πράσινο, τα οποία θα τα προσφέρουμε μέσω του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας ” 

Επωφεληθείτε από την προσφορά 50% επί της αρχικής τιμής και φυτέψτε στον κήπο, στη βεράντα αλλά και σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού φθινοπωρινούς βολβούς όπως η Ανεμώνη, η Τουλίπα, η Φρέζια, ο Νάρκισσος, ο Υάκινθος κ.α.

Παρατηρήσεις:

  •  Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.
  • Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού έως (ημερομηνία λήξης κουπονιού).
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax επιχείρησης

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Τα Φυτώρια (επωνυμία επιχείρησης) με εμπειρία άνω των … ετών (από το ….),  μπορούν  να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία κατασκευαστή έργων πρασίνου όσο και του απλού ιδιώτη σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας της και της σημαντικής οντότητας της πανελληνίως, η εταιρεία προμηθεύει όλο τον Ελλαδικό χώρο με καλλωπιστικά φυτά και συμμετέχει μέσω των συνεργατών της σε μεγάλο αριθμό έργων μεγάλης κλίμακας όπως: Μελέτης και κατασκευής κηποτεχνικών έργων στον περιβάλλοντα χώρο κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ξενοδοχείων, κ.λπ.

Η εταιρεία μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους. Συγκεκριμένα παράγει, εισάγει και εμπορεύεται ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.