-50%

Οικολογική Ζεστασιά! 50% έκπτωση για ένα ενεργειακό τζάκι.

Απολαύστε όλη τη θέρμη και την ομορφιά που μπορεί να σας προσφέρει μια ζεστή και extra large γωνιά σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Το οικολογικό ενεργειακό τζάκι με τη χρήση της βιοαιθανόλης σας προστατεύει από τη δημιουργία βλαβερών ουσιών και μπορεί να ζεστάνει τεράστιους χώρους μέσα στο σπίτι!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • €200 από €400 για ένα οικολογικό τζάκι.
Λίγα λόγια:
  • Το οικολογικό ενεργειακό τζάκι σε ελάχιστα λεπτά, δημιουργεί την ρομαντική ατμόσφαιρα που αναζητάμε ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
  • Το οικολογικό τζάκι χρησιμοποιεί βιοαιθανόλη το οποίο κατά την καύση του απελευθερώνει υδρατμούς και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες.
  • Μαζί με το οικολογικό τζάκι παρέχεται και ειδικό αρωματικό με άρωμα Χριστουγέννων.

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον αγορές.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο κατασκευής χυτοσίδηρων τζακιών. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Ενεργειακών Τζακιών απο μαντέμι και χάλυβα. Έτσι έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματική συμπεριφορά.

Κατασκευάζουμε και εμπορεύομαστε μαντεμένιες θερμοδυναμικές εστίες τζακιών, ενώ παράλληλα διαθέτουμε και ειδικευμένους τεχνίτες για την εγκατάσταση, την διακόσμηση και την μελέτη του χώρου για την καλύτερη αξιοποίηση του, σε σχέση με τις προτεινόμενες λύσεις. Ασχολούμαστε συνεχώς με την ανεύρεση των κατάλληλων υλικών για τις προτάσεις μας όσων αφορά την διακοσμητική επένδυση των τζακιών με μάρμαρο,γρανίτη,πωρόλιθο,πέτρα και πλακάκι με άριστα αισθητικά αποτελέσματα.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη. Όλα προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα (υψηλή απόδοση) και την σύγχρονη τεχνολογία (ασφάλεια).