-20%

Πάτησέ το…άφοβα! Έκπτωση 20% για να φουλάρεις το αυτοκίνητό σου!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο έχει γίνει συνήθεια… λόγω κρίσης στο πορτοφόλι σας;

Από έρευνα της ΕΛΠΑ για τις τιμές των καυσίμων, προκύπτουν ανοδικές τάσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Με την τιμή της βενζίνης να έχει πάρει την ανηφόρα και η κάθε σταγόνα που βάζουμε στο ρεζερβουάρ μας ισοδυναμεί πια με… χρυσάφι.

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει:

  • 20% Έκπτωση για ένα φουλάρισμα του αυτοκινήτου σας, με την καλύτερη, ποιοτικότερη και αποδοτικότερη βενζίνη της αγοράς!

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστης προμήθειας κουπονιών.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-23:00, Σάββατο 08:00-20:00
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: Κινητό

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η  εταιρία μας διατηρεί περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.Σε ένα πρατήριο μας, ο πελάτης μπορεί να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό του με τα κορυφαίας τεχνολογίας καύσιμα, να ελέγξει τα ελαστικά του, να πλύνει το αυτοκίνητο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να παραγγείλει και πετρέλαιο θέρμανσης για το σπίτι του.

Επιπλέον, στα καταστήματα “ευκολίας” που βρίσκονται στο χώρο του πρατηρίου, ο καταναλωτής μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, σνακ, ζεστά και κρύα φαγητά, αναψυκτικά, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και βιβλία και είδη οικιακής χρήσης.
Προτεραιότητα αποτελεί επίσης και η αυστηρή τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος αναφορικά με τη λειτουργία των πρατηρίων μας. Ενδεικτική είναι η εφαρμογή μιας κοινοτικής οδηγίας, σχετική με την υποδομή του πρατηρίου για την ανάκτηση των ατμών της βενζίνης, ένα μέτρο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προστασία του περιβάλλοντος.