-50%

Τρεχάτε ποδαράκια μου! Αθλητικά Παπούτσια για Τρέξιμο με Έκπτωση 50%

Αθλητικά Παπούτσια για Υψηλές Αποδόσεις! Ανακάλυψε τη νέα συλλογή που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματά μας και επωφελήσου από την προσφορά!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού για τρέξιμο δεν είναι μια απλή υπόθεση. Οι πιο έμπειροι, αυτοί δηλαδή που έχουν «λιώσει» στην κυριολεξία δεκάδες ζευγάρια στους δρόμους, σίγουρα γνωρίζουν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) τον τύπο που τους ταιριάζει. Έχουν καταλήξει στο πόσο σκληρό ή μαλακό θέλουν να είναι, στο πόσο θα βοηθά στον έλεγχο της κίνησης ή στο πόσο εύκολα θα «ρολάρει», ποιο μοντέλο θα φορούν στις καθημερινές προπονήσεις, στα Long runs ή στους αγώνες.

Οι νέοι δρομείς όμως, αυτοί που έχουν λίγα χιλιόμετρα στα πόδια τους και μέχρι πρότινος έτρεχαν με εντελώς ακατάλληλα παπούτσια, ανακαλύπτουν σιγά σιγά τον κόσμο των running shoes. Των παπουτσιών δηλαδή που προορίζονται για να μας προστατεύουν, να μας προσφέρουν άνεση και να μας βοηθούν στο να τρέχουμε γρηγορότερα.

Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο με την εγγύηση της (όνομα επιχείρησης), της μεγαλύτερης αλυσίδας αθλητικών καταστημάτων!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 1 ζευγάρι Αθλητικά Παπούτσια Ανδρικά, Γυναικεία ή Παιδικά της επιλογής σας

Παρατηρήσεις:

  • Μπορείτε να αγοράστε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή ως δώρα, για συγγενείς και φίλους.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρία (επωνυμία επιχείρησης), ιδρύθηκε πάνω σε δυο βασικές αρχές, την καινοτομία και ένα αναμφισβήτητο πάθος για τον αθλητισμό. Σήμερα η (όνομα επιχείρησης) επεκτείνεται από την αρχική, διογκώσιμη γραμμή των καθαρά αθλητικών ειδών όπως, μπάλες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, αθλητικών ρούχων και αθλητικού εξοπλισμού συμπεριλαμβάνοντας το άνετο καθημερινό, casual ντύσιμο. Η εταιρεία καθορίζει τα προϊόντα που προσφέρει από τρεις κατηγόριες: Ποιότητα, άνεση, μόδα. Ο πυρήνας της επιτυχίας της εταιρείας βρίσκεται στη σύνθεση του καθαρά αθλητικού στοιχείου με το άνετο, μοδάτο καθημερινό ντύσιμο. Η εταιρία (όνομα επιχείρησης) προσπαθεί να είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ανάπτυξη και το εμπόριο δημιουργικών και αφοσιωμένων στον αθλητισμό προϊόντων, τα οποία θα πυροδοτήσουν το πάθος των ανθρώπων για τα σπορ και τον αθλητισμό.