-50%

Φέτος το χειμώνα ντυθείτε ζεστά με επώνυμα ρούχα (όνομα εταιρείας) και σας κάνουμε έκπτωση 50%

50% έκπτωση σε όλα τα γυναικεία ενδύματα του καταστήματός μας καθώς και στις νέες παραλαβές για το φθινόπωρο – χειμώνα 2012 – 2013.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Γυναικεία ρούχα που ικανοποιούν και την πιο απαιτητική σύγχρονη γυναίκα, η οποία θέλει να ακολουθήσει τη μόδα που επιτάσσει η κάθε εποχή.

Μια μεγάλη γκάμα γυναικείων ρούχων σας περιμένει στο κατάστημα μας, από την οποία κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει όλα τα απαραίτητα κομμάτια, που θα κάνουν τη γκαρνταρόμπα της πιο ενημερωμένη και ολοκληρωμένη, εύκολα, ευχάριστα και πάντα με της γνώστες χαμηλές τιμές μας. Βρείτε ποιοτικά φορέματα, αξεσουάρ, παπούτσια, εσώρουχα, μπουφάν και ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και βραδινά είδη που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 50% έκπτωση σε όλα τα γυναικεία ενδύματα του καταστήματός μας καθώς και στις νέες παραλαβές για το φθινόπωρο – χειμώνα 2012 – 2013.

Παρατηρήσεις:

  • Μπορείτε να προμηθευτείτε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή ως δώρα, για συγγενείς και φίλους.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρεία (όνομα επιχείρησης) συνεχίζει να ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας και να τις προσαρμόζει στο στυλ και στο σωματόπυπο της ελληνίδας καταναλώτριας. Καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για ντύσιμο, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και για κάθε περίσταση. Ο σωστός συνδυασμός του fashion design, της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών και της ραφής, οι προσιτές τιμές, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση των ανθρώπων της, αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας στο χώρο του γυναικείου ρούχου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας (επωνυμία επιχείρησης) βασίζεται στο σεβασμό των αναγκών και των απαιτήσεων της σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας. Οι δημιουργίες της, πάντα κομψές και σύγχρονες, αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα και γοητεία.