-50%

Ψάχνεις ξεχασμένους θησαυρούς; 50% Έκπτωση σε Αντικές!

50% έκπτωση σε αντικείμενα τέχνης αντικέ,  που θα ομορφύνουν το χώρο σας! Δωστε το στυλ που θέλετε στον χώρο σας με αντικείμενεα ανεκτίμιτης αξιας.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Με τα χρόνια μια αγάπη γεννήθηκε για το παλιό και μεταδόθηκε μέχρι και σήμερα!

Πράγματα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, από τα πιο αναγκαία και χρηστικά μέχρι τα πιο ασυνήθιστα και περίεργα! Αντικείμενα με αισθητική και ιστορική αξία, βρίσκονται σε άρτια κατάσταση εως και τις μέρες μας. Γυρίστε σε άλλες εποχές έχοντας στην ιδιοκτησία σας σημαντικής πολιτισμικής αξίας αντίκες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα είδη που μπορείτε να βρείτε :

Τραπεζαρίες, καρέκλες, μπουφέδες, γραφεία, κομοδίνα, σαλόνια, βιτρίνες,κρεβάτια, αγάλματα, ρολόγια, λάμπες, πιθάρια, οπαλίνες, φωτιστικά, κάρα, κασέλες, είδη λαϊκής τέχνης και πολλά πολλά ακόμα που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού …

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα κουπόνι έκπτωσης 50% για αγορα οποιουδήποτε αντικειμένου απο το κατάστημα μας.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο κατάστημα.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν
    είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η πολυετής εμπειρία της στον χώρο της αναπαλαίωσης και πώλησης παλαιών επίπλων δίκαια την καθιστούν μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο της.
Τα (..) τ.μ της έκθεσης φιλοξενόυν μία μεγάλη συλλογή από αυθεντικά  κομμάτια 19ου και 20ου  αιώνα από την Ελλάδα, την Ευρώπη και πρόσφατα από την Αμερική. Αντιπροσωπευτικά στιλ από Βικτωριανά, Art -Nouveau, Art-Deco, Εmpire, Biedermeier, Ελληνικά λαϊκά παραδοσιακά, καθώς και μια συλλογή από παλιά χειροποίητα περσικά χαλιά δημιουργούν ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Η εταιρεία έχει πλέον παρουσία και στο διαδίκτυο με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά στους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων, τα αγαπημένα τους είδη άλλα και να μυήσει νέους σ΄ έναν κόσμο όπου η ποιότητα, το μεράκι και η διαχρονικότητα είναι οι πρωταρχικές αξίες .