-50%

Ψάχνεις σπίτι? Εμείς σου το βρίσκουμε με Έκπτωση 50%!

Το μεσιτικό γραφείο “όνομα επιχείρησης” αναλαμβάνει την εύρεση της κατοικίας σου! Αυτό που ζητάς, στην τιμή που ζητάς!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Αν επιθυμείτε  τη μίσθωση ενός ακινήτου, επωφεληθείτε από το πλούσιο πελατολόγιό μας και τις συνεργασίες μας με καταξιωμένους κατασκευαστές, τις γνώσεις μας στην αξιολόγησή του και τις διαπραγματευτικές ικανότητές μας για την πιο προσιτή σε εσάς τιμή!

Η εμπειρία, η πολύ καλή γνώση του χώρου των ακινήτων, η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά και το δίκτυο των συνεργατών μας είναι η εγγύησή μας για τους πελάτες μας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Κατοικίες
  • Επαγγελματικά Ακίνητα
  • Οικόπεδα/ Αγροτεμάχια

Παρατηρήσεις:

- Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
- Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.
- Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού έως (ημερομηνία λήξης κουπονιού).

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax επιχείρησης

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Η εταιρεία “Επωνυμία εταιρείας” δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς από το (…) και είναι από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά  κτηματομεσιτικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη.

Η απόλυτη και μεθοδικά οργανωμένη δουλειά που προσφέρουμε, πλαισιωμένη από το φιλικό, ζεστό, αλλά προ-πάντων το ανθρώπινο πρόσωπο των συνεργατών μας και η πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο των ακινήτων, αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες μας.

Η ικανότητά μας να προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, είναι η εγγύηση  για το αποτέλεσμα  της συνεργασίας μαζί σας και μας οδηγεί σε πρωτοποριακές και ιδιαίτερα επιτυχημένες νέες δραστηριότητες .

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που μπορούμε και παρέχουμε, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία μας και στους πελάτες μας, κάτι το οποίο είναι το πλέον αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή συνεργασία.