-50%

100€ για 8 Συνεδρίες Ορθοσωμικής. Υγεία και Ευεξία!

Μόνο 100€ για μια (8) εξειδικευμένες  συνεδρίες  ορθοσωμικήςδιάρκειας 60′ λεπτών, για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση πόνων σε μέση – πλάτη – αυχένα – πόδια.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Λίγα λόγια:

  • Η Ορθοσωμική αποτελεί την πλέον φυσική, ακίνδυνη, αποτελεσματική και ευχάριστη μέθοδο αντιμετώπισης πόνων σε μέση-πλάτη-αυχένα-πόδια.
  • Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από ένα ασκησιολόγιο πλούσιο σε ρολαρίσματα, όπως στρέψεις του κορμού, μαλακές κάμψεις από θέσεις όρθιες και οκλαδόν καθώς και μέσα από πληθώρα διατατικών ασκήσεων και ενδυνάμωσης.
  • Ένα σύνολο δηλαδή  ήπιων ασκήσεων που βοηθούν στον συντονισμό του σώματος και της αναπνοής ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται και η σωματογνωσία.
  • Είναι μία ήρεμη άσκηση όλου το σώματος για άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα.
  • Αντιμετωπίζονται κατάλληλα παθήσεις όπως: κύφωση, λόρδωση, σκολίωση, δισκοπάθεια, σπονδυλολύσθηση κ.τ.λ. όπως και προβλήματα που δημιουργούνται από τις καθημερινές συνθήκες της στάσης του σώματος μας, όπως η θέση μας μπροστά στον Η/Υ κλπ

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Οκτώ (8) εξειδικευμένες  συνεδρίες ορθοσωμικής (διάρκειας 60΄), για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση πόνων σε μέση – πλάτη – αυχένα – πόδια.
  • Αναλυτική καθοδήγηση επίλυσης του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα υγείας και ευεξίας.

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: 6999999999

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Στην εποχή των γρήγορων ρυθμών και της καθιστικής ζωής, έχουμε τη λύση.

Με γνώμονα την εξειδίκευση και την εμπειρία, στην (Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας)  εργαζόμαστε για καθ’ έναν από εσάς ξεχωριστά.

Στόχος μας είναι οι πελάτες να αγαπήσουν την άσκηση, να βελτιώσουν την υγεία τους και να βιώσουν το αίσθημα της ευεξίας που προσφέρει η φυσική δραστηριότητα.

Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε  με καταξιωμένους και εξειδικευμένους ιατρούς, καθηγητές φυσικής αγωγής και διαιτολόγους, οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της εξειδικευμένης άσκησης, για να σας παρέχουν  τις  αρτιότερες υπηρεσίες.