-50%

10€ για πλήρη περιποίηση του σκύλου σας

Η απόλυτη φροντίδα και ομορφιά για τους “μικρούς” σας φίλους! Η περιποίηση και ο καλλωπισμός του σκύλου σας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, για τη διατήρηση της καλής υγείας του.  Εμείς του προσφέρουμε τη φροντίδα που του αξίζει!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ο καλλωπισμός σκύλου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα στη σωστή διατήρηση της υγείας του κατοικιδίου σας. Με τον καλλωπισμό ανανεώνεται η τρίχα και “αναπνέει” το δέρμα, προλαμβάνοντας έτσι τυχόν δερματολογικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν.Ανεξάρτητα από την ηλικία, την φυλή και τον τύπο τριχώματος του, η επίσκεψη σε τακτά χρονικά διαστήματα σε καλλωπιστικά κέντρα σκύλων είναι μια πράξη ευθύνης η οποία εξασφαλίζει:

  • Την πρόληψη αλλά και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων ο σκύλος σας να προσβληθεί από δερματολογικά ή και άλλα νοσήματα.
  • Tον σωστό έλεγχο για εξωπαράσιτα (τσιμπούρια-ψύλλους).
  • Μαθαίνει από νωρίς να δέχεται και να χαίρεται την φροντίδα σας.

 Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 10€ για μία πλήρη περιποίηση του σκύλου σας, (κούρεμα, μπάνιο, περιποίηση νυχιών και αυτιών) στην (επωνυμία επιχείρησης) στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 20€.

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι για ένα σκύλο.
  • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού στο (τηλέφωνο επιχείρησης).
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Ο καλλωπισμός σκύλου είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια για τη διατήρηση της υγείας του κατοικίδιού σας.
Ανεξάρτητα από την ηλικία, την φυλή και τον τύπο τριχώματος του, η επίσκεψη σε τακτά χρονικά διαστήματα στον επαγγελματία είναι μια πράξη ευθύνης η οποία εξασφαλίζει:
-την πρόληψη αλλά και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων το κατοικίδιό σας να προσβληθεί από δερματολογικά ή και άλλα νοσήματα.
-μαθαίνετε εσείς κάτω από τις συμβουλές και τις οδηγίες του ειδικού, πως να διατηρείτε άριστη τόσο την υγιεινή όσο και την εμφάνιση του κατοικιδίου σας.

Το (επωνυμία επιχείρησης), εδώ και (…) περίπου χρόνια, προσφέρει με σεβασμό και αγάπη στους πιστούς μας φίλους όλα όσα τους είναι απαραίτητα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ καθώς και ποικιλία ζωοτροφών όπως (ονόματα ζωοτροφών).