-50%

135€ για 10 Ημέρες Κατασκήνωσης για ένα Παιδί. Παιδική…Χαρά!

Χαρίστε στο παιδί σας τις πιο αξέχαστες διακοπές σ’ ένα φανταστικό χώρο διασκέδασης με πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις καθώς και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων για 10 ολόκληρες ημέρες!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 135€ για ένα 10ήμερο
  • Καταπράσινη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 20 αθλήματα.
  • Η κατασκήνωση είναι ιδιαίτερα δραστήρια και συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-15:00
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρίας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο εταιρίας

Κινητό: 6999999999

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@hotmail.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρίας

Η Κατασκήνωση μας,  βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, και φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Διαθέτει άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε περισσότερα από 20 αθλήματα. Τα παιδιά στην κατασκήνωση έρχονται σε επαφή με το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ, το Volleyball, το Handball, το Badminton, το Tae Kwon Do, το Mini-Golf, το Ping-Pong, το Tennis, τα Extreme Sports, το Παρκούρ, τα Rollers, το σκάκι, το καλλιτεχνικό εργαστήρι, την ιππασία, τη σκοποβολή, την τοξοβολία, το τραμπολίνο, τους χορούς αλλά και με άλλες πολλές δραστηριότητες.

Υπάρχουν 40 προπονητές υπεύθυνοι για αυτές τις δραστηριότητες που υποδέχονται τα παιδιά, τους εξηγούν κάποια βασικά σημεία του αθλήματός τους και φροντίζουν ώστε όλοι να περάσουν καλά. Κάθε άθλημα έχει το δικό του χώρο και μέσω του 3ωρου κυκλικού προγράμματος που εφαρμόζουμε, κατορθώνουμε να γνωρίσουν οι κατασκηνωτές μας όλα μας τα αθλήματα. Επιπλέον λειτουργεί η ώρα των χόμπυ όπου τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν τη δραστηριότητα που επιθυμούν.