-50%

20€ για ένα Μικρό Service Αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο σαν Καινούριο! Με ένα (1) μικρό service (από 14€) στο (όνομα επιχείρησης) με δωρεάν παραλαβή – παράδοση. Εμπιστευτείτε τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας σε ένα από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία της πόλης και δείτε την απόδοσή του να απογειώνεται!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μικρό service 20€

Το Μικρό service περιλαμβάνει:

  • Αντικατάσταση των λαδιών του κινητήρα
  • Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού.
  • Έλεγχο 15 σημείων: εμπρός φρένων/ πίσω φρένων (δισκόφρενα)/ εμπρός ψαλιδιών/ κρεμαριέρας/ σινεμπλόκ/ πίσω συστήματος/ αμορτισέρ/ σωληνώσεων νερού/ ψυγείου νερού/ διαρροών λαδιού/ ημιαξονίων/ ρουλεμάν/ τροχών/ ελαστικών/ διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου/ φώτων.

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστης προμήθειας κουπονιών.

Επιπλέον παρέχεται έκπτωση 50% στις υπόλοιπες υπηρεσίες του συνεργείου μας και έκπτωση 30% σε όλα τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή του

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το αυτοκίνητό σας  χρειάζεται  σωστή συντήρηση για να λειτουργεί  όπως πρέπει και να αντεπεξέρχεται στο αδυσώπητο adventure game που λέγεται “ελληνικοί δρόμοι”. Εξάλλου, η μη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου δεν είναι λύση εξοικονόμησης τελικά, γιατί μπορεί να γλιτώνουμε ένα ποσό αρχικά, τα προβλήματα όμως που ενδέχεται να προκληθούν θα έχουν αρκετά μεγαλύτερο κόστος και ίσως να σας στερήσουν για κάποιες μέρες το όχημά σας, δυσκολεύοντας έτσι την καθημερινότητά σας. Στο συνεργείο μας το αυτοκίνητό σας θα βρει την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται. Άνετοι και πλήρως εξοπλισμένοι χώροι αναμονής, εμπεριστατωμένη εκπαίδευση των μηχανικών και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν ότι η μηχανή σας θα δουλεύει “ρολόι”. Καιρός να την “κουρδίσετε”!