-50%

29€ για Ευθυγράμμιση και Ζυγοστάθμιση Τροχών του Αυτοκινήτου σας.

Γιατί η ασφαλής οδήγηση αποτελεί πάντα προτεραιότητα!  29€ για ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης, ζυγοστάθμιση τροχών, έλεγχο συστήματος διεύθυνσης-πέδησης και έλεγχο ελαστικών του αυτοκινήτου σας, στο (Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης)

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Λίγα λόγια:

Ευθυγράμμιση

  • Η ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος αφορά τη ρύθμιση των γωνιών των τροχών του, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι τροχοί κινούνται, ακολουθώντας τη γεωμετρική, κεντρική γραμμή του οχήματος. Κάθε όχημα έχει το δικό του σύνολο στοιχείων δυναμικής ανά τροχό (κάμπερ, κάστερ, σύγκλιση, γωνία πορείας ), που προσδιορίζονται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου.
  • Το πιο σημαντικό πρόβλημα, που θα προκαλέσει η κακή ευθυγράμμιση, είναι η ανομοιόμορφη ή και γρήγορη φθορά των ελαστικών. Επίσης, το αίσθημα αστάθειας που προκαλεί το αυτοκίνητο κατά την κίνησή του, κυρίως σε υψηλές ταχύτητες, επηρεάζει το γενικότερο έλεγχο κατά την οδήγηση, και κατ’ επέκταση και την ασφάλειά σας!

Ζυγοστάθμιση

  • Η ζυγοστάθμιση εξασφαλίζει την ίση κατανομή της μάζας του συστήματος ελαστικού τροχού για ομαλή οδήγηση. Εμποδίζει τη γρήγορη φθορά των ελαστικών. Εμποδίζει την ανώμαλη φθορά των ελαστικών, αυξάνει τη χιλιομετρική απόδοση, εξασφαλίζει εύκολο τιμόνι και υψηλές ταχύτητες, χωρίς παίξιμο του τιμονιού ή τρεμούλιασμα του αυτοκινήτου, αυξάνει την πρόσφυση στις υψηλές ταχύτητες και εγγυάται ασφάλεια, άνεση, περιορισμό μηχανικών βλαβών και γενικά ευχάριστη οδήγηση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ευθυγράμμιση συστήματος διεύθυνσης
  • Ζυγοστάθμιση τροχών
  • Έλεγχο συστήματος διεύθυνσης – πέδησης &
  • Έλεγχο ελαστικών

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστης προμήθειας κουπονιών.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: 6999999999

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@hotmail.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρεία μας (Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας) θέλει να συμβάλλει στην πρόοδο της κινητικότητας των αγαθών και των ανθρώπων με ασφάλεια. Ο γενικότερος στόχος μας είναι να ικανοποιούμε την ανάγκη των πελατών μας, για ποιοτική και αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επιδιώκουμε τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων μας, και την συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μας, ώστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του κλάδου και να ανταποκρινόμαστε στα νέα δεδομένα.

Γιατί στην εταιρεία μας το αποτέλεσμα είναι τόσο ικανοποιητικό όσο και το χαμόγελό σας!