-30%

30% έκπτωση σε κάθε αγορά ενός τόνου πέλετ. Φέτος το χειμώνα ζεσταθείτε οικονομικά!

30% έκπτωση σε κάθε αγορά ενός τόνου πέλετ. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ζεσταθείτε οικονομικά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η Οικολογική και φθηνή Θέρμανση έχει όνομα: Πέλετ!

Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα ύψη περίπου κατά 50% σε σύγκριση με πέρσι, η πλειοψηφία του κόσμου αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα για το φετινό χειμώνα και στρέφεται στη λύση εναλλακτικών φθηνότερων μορφών θέρμανσης, όπως αυτή του πέλετ, που και τα έξοδα να είναι πολύ μικρότερα και η απόδοση ικανοποιητική!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 30% έκπτωση σε κάθε αγορά ενός τόνου πέλετ

Κουπόνια:

  • Ο κάθε πελάτης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το βιοκαύσιμο ” pellet ” ή ” πελετ “ είναι ένα εναλλακτικό καύσιμο αντί του πετρελαίου, του αεριού και οποιουδήποτε άλλου διαδεδομένου τρόπου χρησιμοποιούμαι προκειμένου να ζεσταθούμε το χειμώνα.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην πώληση και εγκατάσταση καυστήρων/λεβητών pellet καθώς και στη πώληση βιοκαυσίμων ” pellet ” ή ” πελετ ” στη Βόρεια Ελλάδα και οπουδήποτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά βιοκαυσίμου ” pellet ” ή ” πελετ ” . Η εταιρεία μας προσφέρει παράδοση κατ’ οίκον σε συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας για τον κάθε νομό ξεχωριστά. Επειδή για εμάς σημασία έχει η αξιοπιστία και η ασφάλεια οι καυστήρες/λέβητες που εγκαθιστούμε είναι  πιστοποιημένοι απο την Ευρωπαική Ένωση και καλύπτουν την Ευρωπαϊκή νόρμα 303-5.