-80%

3D σχέδια στο κορμί σου μόνο με 30€

Το tattoo δεν είναι μόδα. Είναι έκφραση και τρόπος ζωής! Το μόνο που θέλουμε από σας είναι να μας εμπιστευτείτε ένα κομμάτι ή ακόμα και όλο το σώμα σας με σκοπό να εξωτερικεύσουμε αυτή την έκφραση.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Στην εποχή της τεχνολογίας, η παραδοσιακή τεχνική του τατουάζ συμβαδίζει άψογα με τις νέες τεχνοτροπίες και με την βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών πλέον τα τατουάζ μπορούν να αποτυπωθούν και να “χτυπηθούν” με την μορφή της τρισδιάστατης απεικόνισης προσδίδοντας την αίσθηση του αληθινού σε όλα τα σχέδια, αφού η απεικόνιση αντικατοπτρίζει ουσιαστικά τις πραγματικές διαστάσεις του αληθινού κόσμου.Παρόλο που η τέχνη του τατουάζ είναι χιλιάδων ετών, με τα χρόνια έχει εξελιχθεί και πλέον βλέπουμε απίστευτα 3D τατουάζ με αντικείμενα τα οποία μοιάζουν σαν να κάθονται απλά πάνω στο δέρμα, και όχι να είναι σχεδιασμένα με μελάνι.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Ένα tattoo 3D σχεδίου, ανεξαρτήτως μεγέθους ή χρωμάτος.
  • Επιλογή τατουάζ (ασπρόμαυρο ή έγχρωμο) που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων.
  • Εφαρμογή του δικού σας σχεδίου τατουάζ.
  • Οι βελόνες και τα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης, υψηλής ποιότητας και υποαλλεργικά.

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Το (επωνυμία επιχείρησης) είναι ένα επαγγελματικό στούντιο δερματοστιξίας και τρυπήματος σώματος στη Θεσσαλονίκη, με ιδιοκτήτες τον (όνομα ιδιοκτήτη) και τον (όνομα ιδιοκτήτη).

Οι χώροι μας είναι 100% ασφαλείς και καθαροί ενώ τεχνικά, διαθέτουμε άρτιο/άριστο εξοπλισμό και χώρο, αφού όλα είναι αποστειρωμένα, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μιας χρήσης (βελόνες, γάντια, ξυραφάκια, σπάτουλες, καπάκια χρωμάτων κλπ.).

Φεύγοντας οι πελάτες μας, παίρνουν ως ενθύμιο/αναμνηστικό (αλλά και ως ένδειξη της μιας χρήσης αυτών), τις βελόνες που χρησιμοποιήθηκαν για το τατουάζ τους ή το τρύπημα. Ακόμα, τους δίνονται γραπτές οδηγίες φροντίδας & περιποίησης του τατουάζ τους/ τρυπήματος, καθώς και αλοιφή για τη σωστή επούλωσή του.

Στο στούντιό μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σχεδίων, συμβόλων και γραμματοσειρών. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκουλαρίκια για όλα τα σημεία του σώματος και εμφυτεύματα.

Όλα τα κοσμήματα είναι υψηλής ποιότητας και από τις πιο γνωστές εταιρείες προμηθευτών. Θα βρείτε σκουλαρίκια σε χειρουργικό ατσάλι, μαύρο ατσάλι, τιτάνιο, βιοπλαστικά, κοκάλινα, κεράτινα, κλασσικά, πλαστικά, κ.α.