-40%

40% έκπτωση για εκτυπώσεις ή χαράξεις που θα κάνουν τα αντικείμενα σας να ξεχωρίζουν!

Αποτυπώνοντας ανεξίτηλα το δικό σας στίγμα σε μια σειρά υποδειγματικών εφαρμογών, χαράζοντας το ή εκτυπώνοντας το, ακόμη και σε σκληρά υλικά, διαμορφώνουμε μαζί σας, αναλλοίωτους και διαχρονικούς δεσμούς.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τον σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μόνον οικολογικά χρώματα και υλικά απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά, προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, εκτυπώσεις και κατασκευές υψηλής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Ανεξίτηλη χάραξη, αποτύπωση και κοπή σε διάφορα υλικά και αντικείμενα με σύγχρονες διατάξεις laser. (Nd-yag laser, Co2 Laser, Rotary yag & co2 Laser)
  • Εκτύπωση (screen printing – pad printing) σε διάφορα υλικά και αντικείμενα.
Ώρες λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-15:00
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310-123.999

Κινητό: 6999-000.000

Fax: 2310-123.999

email: to_email_mou@email.com

Web: www.to_site_mou.com

Υπεύθυνος: Βασίλης Παπαδόπουλος

Επωνυμία Εταιρείας

Η  εταιρία μας,  κατασκευάζει, εισάγει, μεταποιεί και εμπορεύεται διαφημιστικά δώρα, πινακίδες αναγνώρισης, και επίσης παρέχει υψηλές υπηρεσίες χάραξης, κοπής, αποτύπωσης, εκτύπωσης σε μια διευρυνόμενη ποικιλία διαφορετικών υλικών.Το άριστο των αποτελεσμάτων εγγυάται η τεχνογνωσία των στελεχών μας και επισφραγίζεται από την 15ετή τους εμπειρία στην τεχνολογία laser.