-40%

40% Έκπτωση για τον καθαρισμό (10) δέκα ενδυμάτων.

Κερδίστε τώρα χρήματα και χρόνο και αφήστε σε μας την καθαριότητα των ρούχων σας.  Η πιο οικονομική τιμή της αγοράς για 10 ενδύματα με ή χωρίς δύσκολους λεκέδες που το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Έκπτωση 40% για τον Καθαρισμό 10 ενδυμάτων τις επιλογής σας.

Παρατηρήσεις :

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Από την προσφορά εξαιρούνται είδη με πουπουλένια επένδυση.
  • Οι υπηρεσίες των καθαριστηρίων (όνομα επιχείρησης)  καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της  Θεσσαλονίκης.
  • 30% έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικος τίτλος εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρίας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρίας

email: to_email_mou@email.com

Web: www.to_site_mou.com

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Επιχείρησης

Επωνυμία Εταιρείας

Τα ρούχα είναι από τις κυριότερες «βιτρίνες» του εαυτού μας, στοιχείο-κλειδί για την πρώτη εντύπωση που δίνουμε. Και είναι –τουλάχιστον- μισή αρχοντιά τα καθαρά, τακτοποιημένα και καλοδιατηρημένα ρούχα.

Πάνω από όλα, φυσικά, μετράει η συντήρηση τους και ο δρόμος για αυτήν περνάει μέσα από ένα σύγχρονο καθαριστήριο.  Ο σωστός καθαρισμός τους από τα επαγγελματικά μηχανήματα των καταστημάτων μας, θα τα διατηρήσει για πολύ καιρό. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι τους γνωρίζουν καλύτερα τον τρόπο καθαρισμού κάθε είδους χωρίς να φθαρούν τα ρούχα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν, εξάλλου, εκτείνονται σε μια ευρεία γκάμα η οποία περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, αδιαβροχοποίηση, φινίρισμα, καθαρισμό νυφικών, βραδινών φορεμάτων, ακόμη και ειδική επεξεργασία δερμάτινων ενδυμάτων.