-40%

40% έκπτωση στον εμβολιασμό του σκύλου σας

Προστατέψτε τον πιστό σας φίλο, το σκύλο σας, με το νέο εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίωσης! Στην προσφορά περιλαμβάνεται ολόκληρο το εμβολιακό σχήμα!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Νέο εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίωσης

Η Λεϊσμανίωση του σκύλου (Καλα-αζαρ)- μια θανατηφόρος νόσος.

Πρόκειται για τη συνηθέστερη και πιο επικίνδυνη παρασιτική μόλυνση, η οποία μεταδίδεται στο σκύλο με τα τσιμπηματα μιας μολυσμένης σκνίπας. Το Καλα-αζαρ αποτελεί χρόνια νόσο, συνεπώς τα συμπτώματα μπορεί να μην εμφανιστούν αμέσως. Αποτελεί μια πολυσυστηματική νόσο και τα συμπτώματα που μπορούμε να προσέξουμε είναι:

Δερματικές αλλοιώσεις, αλλοιώσεις αιμοποιητικού, οφθαλμολογικά προβλήματα, απώλεια βάρους, κ.α.

Η ασθένεια είναι συχνά θανατηφόρος και οι ακριβές θεραπείες που υπάρχουν μπορεί να ελέγξουν τα συμπτώματα, αλλά όχι να θεραπεύσουν πλήρως την ασθένεια.

Μετά από 20 χρόνια ερευνών,επιτέλους τώρα υπάρχει εμβόλιο για τους σκύλους μας!!

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι για ένα σκύλο.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

H Κτηνιατρική Κλινική/ Κτηνιατρείο (επωνυμία επιχείρησης) ιδρύθηκε το (έτος δημιουργίας επιχείρησης) με σκοπό την παροχή των πλέον σύγχρονων υπηρεσιών φροντίδας στα ζώα συντροφιάς. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ιατρικών και χειρουργικών υπηρεσιών δίνοντας έμφαση τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία . Φροντίζουμε κουτάβια και γατάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους μέσω ενός προγράμματος τακτικών ιατρικών συναντήσεων, εμβολιασμών και ελέγχου της ευζωίας τους σε ετήσια βάση με όλες τις απαραίτητες κλινικές, εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές και ορθοπεδικές εξετάσεις.Καθώς τα δεσποζόμενα ζώα σας μεγαλώνουν ηλικιακά προσαρμόζουμε και εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας τους με στόχο τη γηριατρική υποστήριξη και φροντίδα .