-45%

45% έκπτωση για την αγορά γυαλιών ηλίου ή οράσεως!

Εκπληκτική και επώνυμη χειμερινή προσφορά  45% έκπτωση για αυθεντικά, επώνυμα γυαλιά ηλίου στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για αυτούς που θέλουν να είναι πάντα μέσα στη μόδα, προστατεύοντας τα μάτια τους με τους καλύτερους φακούς!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Απέκτησε φθηνότερα τα γυαλιά που επιθυμείς με 45% έκπτωση επι της αρχικής τιμής. Βρες τον σκελετό που σου ταίριαζε και απόκτησε το δικο σου στυλ.  Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλως μόδα, προστατεύουν τα μάτια σας! Η Ελλάδα είναι χώρα με έντονο ηλιακό φως και η χρήση γυαλιών ηλίου όλο το χρόνο είναι απαραίτητη, καθώς προστατεύουν από τις ακτίνες UV.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι Έκπτωσης 50% για αγορά ενός (1) ζευγαριού γυαλιών ηλίου γυναικεία ή ανδρικά (συμπεριλαμβανομένης και της νέας Collection 2013).

Κουπόνια:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει αποκλειστικά για ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Τα καταστήματα οπτικών (Όνομα Επιχείρησης) χαρη στην επιτυχημένη πορεία τους χαρακτηρίζονται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό  με  νέα προϊόντα από το χώρο των οπτικών.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φακών και σκελετών οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακών επαφής, ενηλίκων και παιδικών, όλων των επώνυμων οίκων της αγοράς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σας συμβουλεύει για οτιδήποτε αφορά στην όρασή σας και σας βοηθά να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν.