-50%

50% έκπτωση για έναν ψηφιακό υπέρηχο μαστών

Προστατέψτε την υγεία σας, κάνοντας μία από τις πλέον ζωτικής σημασίας εξετάσεις για τις γυναίκες. Το ιατρείο, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές, οικονομικές και ταυτόχρονα ανθρώπινες ιατρικές υπηρεσίες.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Έκπτωση 50% για έναν ψηφιακό υπέρηχο μαστών.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Η προσφορά ισχύει έως τις  31/12/2012
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κατά την άφιξη στον χώρο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 10:00-14:00

40% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/μο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Ο Ιατρός ( όνομα)  αποφοίτησε ως αριστούχος από τη (ονομα σχολης) και έλαβε την πρώτη υποτροφία για ιατρικές σπουδές στη Γερμανία από τον DAAD (Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών).Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος στην εφαρμογή των ογκοπλαστικών τεχνικών στη χώρα μας, τεχνικές που οδηγούν πολύ συχνά στην αποφυγή της μαστεκτομής. Τέλος μαχήθηκε και εξακολουθεί να μάχεται για τη λειτουργεία Ογκολογικών Συμβουλίων και την εφαρμογή των διεθνών κατευθυντηρίων σχετικά με τις μαστολογικές ασθενείς στη χώρα μας.
Έχει ενεργό δράση στην επιστημονική κοινότητα επί μία εικοσαετία παρουσιάζοντας εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και δημοσιεύοντας σε σημαντικά επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος πολλών εταιρειών και έχει συνδιοργανώσει ελληνικά και διεθνή συνέδρια παρακολουθώντας και συμβάλλοντας στις εξελίξεις της χειρουργικής του μαστού καθώς και της λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής.