-50%

50% έκπτωση για ένα ανώδυνο laser βελονισμού.

Αδυνατίστε τώρα! Μόνο με 34€, πρόγραμμα ενός μηνός που περιλαμβάνει: Διάγνωση παχυσαρκίας με ειδικές μετρήσεις, 4 ή 8 συνεδρίες ανώδυνου laser βελονισμού και τοποθέτηση ημιμόνιμου νανοδιεγέρτη.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Από ένα κέντρο με αποτελεσματικότητα τεχνικής ακόμη και στις πιο δύσκολες και δυσεπίλυτες περιπτώσεις στο θέμα του αδυνατίσματος.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 34€ από 68€ για ένα μήνα αδυνατίσματος με 4 ή 8 συνεδρίες ανώδυνου laser βελονισμού.
  • Διάγνωση παχυσαρκίας με ειδικές μετρήσεις
  • Τοποθέτηση ημιμόνιμου νανοδιεγέρτη.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-15:00
  • 40% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

H επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται για δεκαετίες στον τομέα του βελονισμού. Έχοντας εμπειρία πολλών χρόνων σε βελονοθεραπείες, σήμερα, με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και παρουσίες σε συνέδρια καλύπτει κάθε ανάγκη και κυρίως υποστηρίζει και προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαιτερότητα των ασθενών και των συνεργαζόμενων μερών.

Το κέντρο βελονισμού μπορεί να υπερηφανεύεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο γεγονός αυτό, αφού διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, και σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό της, εξασφαλίζει εγγυημένα και γρήγορα αποτελέσματα. Εδώ, ανακαλύπτουν για κάθε πελάτη ξεχωριστά, και σε συνεργασία μαζί του, όλες τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού, ενώ ακολουθείται η κατάλληλη ψυχολογικη προσεγγιση.