-50%

50% έκπτωση για ένα πακέτο με κρέμες, λοσιόν και αμπούλες αντιγήρανσης


Μόνο 39€ από 80€ για ένα (1) πακέτο αντιγήρανσης Anti-Aging Hyaluron με 15 αμπούλες αντιγήρανσης, 2 κρέμες ενυδάτωσης και αναδόμησης & 1 βάζο Peeling με ελαστίνη.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά!  Οι κρέμες αντιγηραντικής και συσφιγκτικής δράσης, χρησιμοποιούνται για τη λείανση των λεπτών γραμμών και των εκφραστικών ρυτίδων, αναζωογονώντας παράλληλα την κουρασμένη επιδερμίδα. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που τις καθιστά συχνά απαραίτητες, ιδιαίτερα μετά από έντονη σωματική ή ψυχική κούραση.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: Κινητό

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Οι ειδικές φαρμακοτεχνικές συνταγές, απαιτούν και ειδικά συστατικά, όργανα και σκεύη. Το φαρμακείο μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής, ενώ  η εξειδίκευσή και η συνεχής ενημέρωση μας, έχει καταστήσει  την καταξίωσή μας πανελλαδικά, δεδομένη.

Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κάθε φορά που συνθέτουμε φαρμακοτεχνικά σκευάσματα, όχι μόνον διευκολύνουμε τη σωστή παρασκευή τους, αλλά ενισχύουμε τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την τελική τους εμφάνιση.

Τέλος, διαθέτουμε πλήρη σειρά σκευασμάτων όλων των φαρμακευτικών ειδών καθώς και καλλυντικών.