-50%

50% έκπτωση για ένα πλήρες service στα κουφώματα αλουμινίου, του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η απόλυτη προσφορά!

Σας παρέχουμε ένα (1) service στα κουφώματα (αλουμινίου ή pvc) του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσκεψη του τεχνικού & τις απαιτούμενες εργασίες. Κάντε το σπίτι σας να δείχνει όμορφο και προσεγμένο σαν να είναι πρόσφατα ανακαινισμένο!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα (1) πλήρες service στα κουφώματα (αλουμινίου ή pvc) του σπιτιού ή του γραφείου σας. Kερδίζετε έκπτωση 50%!
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται η επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι ή το γραφείο σας και οι απαιτούμενες εργασίες για το service όπως ρύθμιση κουφωμάτων, ρολών, πατζουριών, σιλικονάρισμα.
  • Κάντε το σπίτι σας να δείχνει όμορφο και προσεγμένο σαν να είναι πρόσφατα ανακαινισμένο!

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-15:00
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον αγορές.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρεία μας είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά. Με πλέον πολλά χρόνια εμπειρίας, επιδεικνύοντας υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και άριστες πελατειακές σχέσεις, αποκλειστικός στόχος της εταιρείας παραμένει η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της.

Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άψογη αισθητική στον σχεδιασμό τους και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χάρις των άριστων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προμηθευτές πρώτων υλών και αξεσουάρ κουφωμάτων.
Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, η εταιρεία μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των σημερινών τεχνολογικών εφαρμογών. Η παραγωγική ικανότητα μας, καλύπτει με άνεση τόσο τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και την σημαντική της εξαγωγική δραστηριότητα.