-50%

50% έκπτωση για ένα τεστ όλων των αλλεργιών

Σας παρέχουμε έκπτωση 50% για την διάγνωση συμπτωμάτων αλλεργίας όπως: αναπνευστικά συμπτώματα, δερματικά, αναφυλαξία, στομαχικά, εντερικά κ.α. Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγο καλύτερα τον οργανισμό σου και αν αντιδράς σε μία ή περισσότερες ουσίες!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Οι αλλεργίες τα τελευταία χρόνια, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής αυξάνονται διαρκώς.  Η έγκαιρη διάγνωση αποτρέπει την εξέλιξη τους σε σοβαρότερες μορφές (π.χ. άσθμα, αλλεργικό σοκ). Σε πολλές περιπτώσεις οι αλλεργίες θεραπεύονται οριστικά ενώ το αίτιο τους συνήθως ανευρίσκεται.

Χαρακτηριστικές κλινικές μορφές είναι η αλλεργική ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα και άσθμα, χρόνιος βήχας, η κνίδωση, η αλλεργία σε τροφές, φάρμακα, υμενόπτερα (μέλισσες και σφήκες), δερματίτιδα, χρόνια παραρινοκολπίτιδα, ρινικοί πολύποδες.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Έκπτωση 50% για ένα (1) τεστ ολων των αλλεργιών.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Η ολοκλήρωση της εξετασης   θα πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2012.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η βασική αρχή του Ιατρείου μας είναι ο σεβασμός στον ασθενή. Η εφαρμογή της έγκειται στην πιστή εφαρμογή των ομοφωνιών της σύγχρονης Αλλεργιολογίας και στο επιστημονικό υπόβαθρο του Ιατρού, την μετεκπαίδευση του στο εξωτερικό και την ακαδημαϊκή του διάκριση. Στο Ιατρείο παρακολουθούνται παιδιά και ενήλικες, διενεργούνται ιατρικές πράξεις όπως αλλεργικά tests (επιδερμικά, ενδοδερμικά και patch), σπιρομετρήσεις, προκλήσεις σε τροφικά και φαρμακευτικά αλλεργιογόνα και ανοσοθεραπεία.