-50%

50% έκπτωση για ένα τριήμερο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος!

Έκπτωση 50% για ένα ατομικό κουπόνι 2 ατόμων, τριήμερου ταξιδιού που περιλαμβάνει στάσεις σε Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο. Οργανωθείτε με την παρέα σας και απολαύστε τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας με ένα σύγχρονο ιστιοπλοϊκό σκάφος που διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει μία από τις παρακάτω επιλογές:

  • Μία τριήμερη ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα: Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος.
  • Τα πληρώματα που διαθέτουν είναι επαγγελματίες του χώρου, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό πελάτη.
  • Ο τύπος του σκάφους είναι Grand Soleil 37.

Κουπόνι

  • Το κουπόνι ισχύει για ένα 1 ζευγάρι ατόμων
  • Μπορείτε να προμηθευτειτε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κρατήσεις
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: Κινητό

Fax: 2310555555

email: info@sailing.gr

Web: sailing.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

(Όνομα Επιχείρησης)

Μια εταιρία που βασίζει όλη της την ενέργεια στην αγάπη της για τη θάλασσα και το περιβάλλον δεν μπορεί παρά να σας αφορά άμεσα. Ειδικά μάλιστα αν σε αυτό προσθέταμε και την ανάπτυξη του «χαρακτήρα» μας πάνω στη βάση «ημερήσιες ή μακροχρόνιες διακοπές στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας». Η εταιρεία μας γνωρίζει από πρώτο χέρι τι είναι να έχεις εμπειρίες από ψάρεμα, θαλάσσιο σκι, κατάδυση, αγωνιστική ιστιοπλοΐα, νυχτερινή διασκέδαση ή αίσθηση ηρεμίας του απέραντου γαλάζιου την ημέρα και του φεγγαρόλουστου ουρανού με ξαστεριές τη νύχτα.

Στην εταιρεία μας έχουμε ως αρχή να ναυλώνουμε μόνο δικά μας σκάφη (ιστιοπλοϊκά και cruiser) κυρίως βεβαίως για να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια και την ευχαρίστηση των πελατών μας. Τα πληρώματα που διαθέτουμε είναι επαγγελματίες του χώρου, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό πελάτη πλήρως και να τον βοηθήσουν να απολαύσει στιγμές αξέχαστες.