-50%

50% έκπτωση για κατασκευή Εταιρικής Δυναμικής Ιστοσελίδας

Μόνο 180€ από 360€ για την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας που περιλαμβάνει την  αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, σελίδα με το “εταιρικό προφίλ” και σελίδα “υπηρεσίες” ή “προιόντα”. Έκπτωση 50%

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Προβάλετε την επιχείρηση σας με το ισχυρότερο εργαλείο διαφήμισης. Το internet! Φτιάξτε την προσωπική σας ιστοσελίδα και προβάλετε ό,τι σας εκφράζει και σας ταιριάζει!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία (1) πλήρως λειτουργική δυναμική ιστοσελίδα

Η διαδικασία κατασκευής:

  1. Ραντεβού για την ανάλυση των αναγκών της επιχείρησης και την οργάνωση της ιστοσελίδας
  2. Παραλαβή υλικού σε ηλεκτρονική μορφή (λογότυπο, εταιρική ταυτότητα, δομή, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο)
  3. Παρουσίαση, επιλογή και προσαρμογή θεματικού από έτοιμη βιβλιοθήκη
  4. Τελικές διορθώσεις
  5. Παράδοση ιστοσελίδας
  6. Εκπαίδευση στο διαχειριστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας
  • Επιπλέον έκπτωση 30% στον σχεδιασμό λογοτύπου και οποιουδήποτε προωθητικού υλικού για οικονομική και ολοκληρωμένη προβολή!

Παρατηρήσεις:

  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  •  Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: (Διακριτικός Τίτλος)

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: 699999999

Fax: 2310555555

email: info@webdesign.gr

Web: www.webdesign.gr

Υπεύθυνος: (Όνομα Υπευθύνου)

(Όνομα Επιχείρησης)

Το (Όνομα Επιχείρησης) είναι μια σύγχρονη εταιρεία που απαρτίζεται από νέους και εξαιρετικά δημιουργικούς ανθρώπους με βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών. Δραστηριοποιούμαστε στο διαδίκτυο και φιλοδοξούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με αφοσίωση και συνέπεια.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την ηλεκτρονική παρουσία των πελατών μας.

Συνθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις και βοηθούμε τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το internet.

Δημιουργούμε όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες καθώς και  ηλεκτρονικά καταστήματα. Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εφαρμογές διαδικτύου. Σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση.

Ταυτόχρονα, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας, με αυτό τον τρόπο, όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο από τεχνολογική όσο και από αισθητική πλευρά.