-50%

50% έκπτωση για μία ολοκληρωμένη θεραπεία οριστικής διακοπής του καπνίσματος

Τέλος στο Κάπνισμα!  Πείτε οριστικά αντίο στο κάπνισμα με τη βοήθεια εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού και χωρίς παρενέργειες. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι ανώδυνη και δεν συμπεριλαμβάνει στο πρωτόκολλό της χημικά ή φάρμακα. Απαλλαγείτε από τη βλαβερή αυτή εξάρτηση χωρίς να στραφείτε σε υποκατάστατα. Κάντε ένα ανεκτίμητο δώρο υγείας σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Πάρτε τη μεγάλη απόφαση!
Επειδή η εξάρτηση από τη νικοτίνη θεωρείται ένας νευροβιολογικός εθισμός και έχει ταξινομηθεί επίσημα ως ασθένεια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο καπνιστής για να μπει στη διαδικασία διακοπής του καπνίσματος πρέπει να βρίσκεται σε ψυχολογική κατάσταση που να επιτρέπει κάτι τέτοιο, αναφέρουν οι ειδικοί.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-18:00
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

H επιχείρηση μας, έχοντας εμπειρία πολλών χρόνων σε θεραπευτικά προγράμματα για καπνηστές, σήμερα, με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και παρουσίες σε συνέδρια καλύπτει κάθε ανάγκη και κυρίως υποστηρίζει και προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαιτερότητα των ασθενών και των συνεργαζόμενων μερών.