-50%

50% έκπτωση για μία πλήρη γυναικολογική εξέταση που περιλαμβάνει τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο μήτρας

Η εξέταση περιλαμβάνει τεστ pap υγρής φάσης, ψηλάφηση μαστών και σύγχρονο υπέρηχο/τομογραφία γεννητικών οργάνων με 3D και 4D εικόνα με το τελευταίας γενιάς μηχάνημα Voluson 730 Pro.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 49€ από 100€ για μία (1) πλήρη γυναικολογική εξέταση που περιλαμβάνει τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο μήτρας.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του, κατά την άφιξη στο χώρο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 09:00-13:00

30% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/μο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Ο ( Ονομ/μο)  είναι μαιευτήρας, ενδοσκοπικός χειρουργός,γυναικολόγος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του (όνομα πανεπιστημίου).

Έλαβε τη διδακτορική του διατριβή από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «άριστα», όπως και το δίπλωμα Masters στη Διοίκηση Ιατρικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, College London (MBA in Healthcare Management).

Κατέχει ακαδημαϊκές θέσεις (visiting Lecturer) στο Πανεπιστήμιο (όνομα) της Ουάσινγκτον και στο European Surgical Institute του Αμβούργου, όπου διδάσκει σε ομάδες φοιτητών και ειδικευμένων ιατρών θέματα κύησης υψηλού κινδύνου και λαπαροσκοπικής χειρουργικής. Έχει συγγράψει δεκάδες ιατρικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, καθώς και κεφάλαια σε ιατρικά βιβλία.

Σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του (όνομα πανεπιστημίου  στο (όνομα νοσοκομείου  και ως επιστημονικός συνεργάτης στο μαιευτήριο (όνομα μαιευτηρίου).