-50%

50% έκπτωση για μία 12μηνη φιλοξενία στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Σας παρέχουμε  50€ έκπτωση  για μία 12μηνη φιλοξενία στη πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με 24ωρη ιατρική παρακολούθηση από εξειδικευμένο προσωπικό και μενού διατροφής ανάλογο με τις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία 12μηνη φιλοξενία στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.
  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο, με ατομικό λουτρό.
  • 24ωρη παροχή νοσηλευτικής και ιατρικής φροντίδα από πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό
  • Καταρτισμένο μενού από διαιτολόγο ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του φιλοξενούμενου.
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Η προσφορά ισχύει από τις έως τις 31/12/2012 .
  • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβου πριν την άφιξη σας στον χώρο.
    50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός φροντίδας είναι έτοιμος να υποδεχθεί εσάς και τους οικείους σας και να σας προτείνει ένα ιδιαίτερο μοντέλο φροντίδας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο κέντρο μας μπορείτε να δείτε πόσο έμφαση δίνουμε σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα αλλά και την εξειδίκευσή μας στην άνοια και τη νόσο Alzheimer.
Με συχνές εναλλαγές στη διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή του έτους, πολλές δραστηριότητες και απασχόληση, χρώματα, φως και μουσική, πετύχαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο φιλοξενίας ο οποίος σφύζει από ζωή. Επιδιώκουμε ο χώρος μας να έχει την ατμόσφαιρα και την ενέργεια παιδικού σταθμού, να είναι ένας χώρος ζωής και υγείας και όχι ένα συμβατικό κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Κύριο μέλημά μας είναι η διατήρηση του σπιτικού περιβάλλοντος, ενός χώρου που οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ασφαλείς και άνετοι σαν το σπίτι τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν υπηρεσίες που διασφαλίζουν ποιότητα ζωής ξενοδοχειακού επιπέδου και φροντίδα εξειδικευμένης γηριατρικής Μονάδας.