-50%

50% έκπτωση για να χαρίσετε τα πιο όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας

50% έκπτωση για να χαρίσετε τα πιο όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας. Δώρα που θα τους φτιάξουν την διάθεση και θα εντυπωσιαστούν!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Μικροαντικείμενα διακόσμησης, κηροπήγια, πορσελάνες, φαναράκια, κορνίζες, καλόγεροι, φωτιστικά, καλάθια, σταχτοδοχεία, μικροέπιπλα, καθρέφτες, πλουτίζουν τη συλλογή μας η οποία συνεχώς ανανεώνεται και ολοκληρώνεται με τα είδη Λαϊκής Τέχνης .

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα κουπόνι έκπτωτικής αξίας 50%  για το δώρο της επιλογης σας.
  • Μπορούν να εκτυπωθούν  απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου οπως από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η πολυετής  εμπειρία μας,  από το χώρο της λιανικής πώλησης με αντικείμενο τα είδη δώρου και διακόσμησης, το χειροποίητο κόσμημα, τα γυναικεία αξεσουάρ αλλά και το επαγγελματικό δώρο, έχει υπάρξει για εμάς πολύτιμη.

Είδη διακόσμησης όπως βάζα, πιατέλες, κορνίζες, κηροπήγια, φανάρια κεριού αλλά και φωτιστικά θα ανανεώσουν το σπίτι το δικό σας,  αλλά και των φίλων σας.

Χειροποίητα κοσμήματα όπως κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, αλλά και γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ, σε μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια, που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές αλλά και θα τα λατρέψουν όσες τους τα δωρίσετε.

Επιλέγουμε και σας προτείνουμε τα είδη μας έχοντας πάντα ως κριτήρια την υψηλή ποιότητα και αισθητική αλλά και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε συχνά την ποικιλία των ειδών μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση αλλά και τη μόδα.

Υποστηρίζουμε τις επιλογές σας με χρήσιμες συμβουλές και ιδέες, και συσκευάζουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά και προσεγμένα τα δώρα σας.