-50%

50% έκπτωση για τέσσερις συνεδρίες φυσικοθεραπείας για αυχένα, πλάτη και μέση!

Η Φυσικοθεραπεία θα σας ανακουφίσει από μυοσκελετικούς πόνους στην πλάτη, τη μέση και τον αυχένα και για κάθε είδους πόνου που μπορεί να λυθεί με φυσικοθεραπείες  Στο Κέντρο Αποκατάστασης, θα βρείτε το ιδανικό για εσάς πρόγραμμα, ανάλογα με την πάθηση που σας ταλαιπωρεί.


Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Ωράριο λειτουργίας χώρουΔευτέρα – Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 11:00-20:00
  • 40% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Το Κέντρο Αποκατάστασης,  φροντίζει για τη φυσική , συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση των ασθενών. Απευθύνεται σε ανθρώπους που μετά από ατυχήματα ή νοσήματα έχουν ανάγκη ανοικτής ή κλειστής νοσηλείας για την αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, η εμπειρία πάνω σε πληθώρα παθήσεων και προβλημάτων και η γνώση των πιο αποτελεσματικών θεραπευτικών τεχνικών θα σας απαλλάξουν από τους πόνους που σας ταλαιπωρούν. Η αποκατάσταση της σωματικής σας υγείας, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και κατά συνέπεια τον τρόπο ζωής σας.