-50%

50% έκπτωση για τρεις συνεδριες με ψυχολόγο

Οι υπηρεσίες ψυχολόγου απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που έχουν ψυχιατρική διάγνωση ή που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην οικογένεια, στην ερωτική τους ζωή, στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Οι υπηρεσίες της (ονομα ψυχολόγου)  απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν  προβλήματα  με το σχολείο και τη μάθηση, την αναπηρία, την αυτοπεποίθηση, τη διαχείριση συναισθημάτων, την οριοθέτηση, τις φοβίες, τη διαχείριση του χρόνου, τις δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, τη λήψη αποφάσεων, ή που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην οικογένεια, στην ερωτική τους ζωή, στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 50  % έκπτωση για τρεις (3) πλήρης  συνεδρίες
Παρατηρήσεις:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού πριν απο την επίσκεψη σας στον χώρο.
  • Η ολοκλήρωση των επισκέψεων θα πρέπει να εχει πραγματοποιηθεί εως τις 31/12/2012

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: 2310000000

Κινητό: 6999999999

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η ψυχολόγος  (Ονομ/μο υπευθύνου) έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκπαιδεύτηκε στη συστημική μέθοδο ψυχοθεραπείας. Σήμερα εργάζεται ως συστημική ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ιδιωτικά και συνεργαζόμενη με δομές, φορείς και σχολεία. Έχοντας περισσότερα από 10 χρόνια συνεχούς εργασιακής εμπειρίας, διαπιστώνει συχνά τη δυσκολία να απευθυνθεί κάποιος για πρώτη φορά σε ψυχολόγο, παρά την ανακούφιση και ενδυνάμωση που τελικά προσφέρει μια τέτοια απόφαση. Η άγνοια, οι μύθοι, η παραπληροφόρηση και τα ταμπού έχουν ακόμα τη δύναμη να αναστέλλουν την απόφαση κάποιου να απευθυνθεί σε ψυχολόγο.