-50%

50% έκπτωση για Φρεσκοαλεσμένους Καφέδες!

Φρεσκοαλεσμένοι Καφέδες! Ένα Κιλό Ελληνικός (€8,60), Φίλτρου (€9,60) ή Espresso (€11,60) από τα Καφεκοπτεία (Όνομα Επιχείρησης) με έκπτωση 50%.

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ο καφές, ο αδιαφιλονίκητος αυτός βασιλιάς των ροφημάτων, κατασκευάζεται από τα καβουρδισμένα και αλεσμένα σπέρματα της καφέας ή του καφεόδεντρου και κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Έχει αναζωογονητική δράση, η οποία οφείλεται στο βασικό του συστατικό, την καφεΐνη καθώς και αντιοξειδωτική.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • €8,60 από €17,20 για Ένα Κιλό Αλεσμένο Ελληνικό Καφέ.
  • €9,60 από €19,20 για Ένα Κιλό Αλεσμένο Καφέ Φίλτρου.
  • €11,60 από €23,20 για Ένα Κιλό Αλεσμένο Καφέ Espresso.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν Αθροιστικά.
  •  Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: (Διακριτικός Τίτλος)

Διεύθυνση: (Διεύθυνση Επιχείρησης)

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: 699999999

Fax: 2310555555

email: info@coffeebeans.gr

Web: www.coffeebeans.gr

Υπεύθυνος: (Όνομα Υπευθύνου)

(Όνομα Επιχείρησης)

Φροντίζουμε η ποιότητα του καφέ μας να είναι η καλύτερη. Ο καφές (Όνομα Επιχείρησης) ψήνεται, αλέθεται με σύγχρονα μηχανήματα και συσκευάζεται αεροστεγώς. Διανέμεται καθημερινά φρεσκοκομμένος & ψιλοκομμένος. Με την φροντίδα μας αυτή πιστεύουμε πως καλύπτουμε τις υψηλές προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καφέδες όλου του κόσμου, τσάγια, ροφήματα, βουτήματα, ξηρούς καρπούς, γλυκά κουταλιού, κεράσματα, ζαχαρώδη και αναψυκτικά!

Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από Καφέδες φίλτρου – Γαλλικός, Γερμανικός, Αμερικάνικος, Ντεκαφεϊνέ Φίλτρου, Αρωματικός αμύγδαλο, Αρωματικός κανέλα, Αρωματικός αμαρέττο, Αρωματικός φουντούκι, Αρωματικός καραμέλα, Αρωματικός σοκολάτα, Αρωματικός βανίλια, Αρωματικός Ιρλανδέζικη Κρέμα.

Ελληνικούς καφέδες – Ξανθός, Μέτριος, Σκουρόχρωμος, Σκούρος