-50%

50% έκπτωση σε επιλεγμένα ποδήλατα! “Είχα το όνειρό μου… το ποδήλατό μου”

Βρείτε το ποδήλατο που σας ταιριάζει και αποκτήστε το με Έκπτωση 50%! Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για να μετακινήστε στη πόλη. Δώστε ενέργεια στην καθημερινότητά σας και εξοικονομήστε χρήματα από τις μετακινήσεις σας.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ειδικά ο κάτοικος της σύγχρονης μεγαλούπολης θα πρέπει να βάλει το ποδήλατο στη ζωή του. Ο ρόλος του ποδηλάτου μπορεί να είναι καταλυτικός για την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας, την άνεση και ταχύτητα των μετακινήσεων μας αλλά και το περιβάλλον:

  • Ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης.  Οικονομικό, ευέλικτο και γρήγορο! (ελάχιστο κόστος αγοράς, συντήρησης και λειτουργίας, παρκάρει παντού, μεταφέρεται εύκολα)
  • Ποδήλατο και υγεία (από τα πιο αερόβια αθλήματα)
  • Ποδήλατο και περιβάλλον (δε προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, δε μολύνει το περιβάλλον)
  • Ποδήλατο και ψυχαγωγία (μπορεί να σας μεταφέρει στη βραδινή σας έξοδο, σε ημερήσια εκδρομή ή ακόμα και πολυήμερο ταξίδι)

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 50% έκπτωση σε 50 ποδήλατα από τη μεγάλη γκάμα μοντέλων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • Ο κάθε πελάτης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η πολυετής παρουσια μας στο χώρο του ποδηλάτου, μας οδηγησε να στηρίζουμε το ποδήλατο το οποίο γνωρίζουμε όχι μόνο σαν αντικείμενο της δουλειάς μας αλλά και σαν κομμάτι της ζωής μας.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από (…) εταιρείες, επώνυμες για την αξιοπιστία και τα προϊόντα τους, και εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας που ξεπερνά τα (…) – όλα για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη- με νέες προτάσεις, ποιοτικές, χρήσιμες και καινοτόμες

Στο κατάστημά μας,  θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ποδήλατο, θα ενημερωθείτε για τις λύσεις που σας ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα θα εξυπηρετηθείτε από εξειδικευμένο προσωπικό με σεβασμό στις ανάγκες σας.